- Jeg bøyer meg i støvet for dem

Monsens kjæreste mener «71 grader nord» er en «walk in the park» i forhold.

UTEN SIDESTYKKE: Trine Rein mener 71 grader nord ikke kan sammenlignes med Ingen grenser. Foto: NRK
UTEN SIDESTYKKE: Trine Rein mener 71 grader nord ikke kan sammenlignes med Ingen grenser. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Trine Rein er en av årets ti deltagere i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» på TVNorge. Reins kjæreste, Lars Monsen, har nylig vært aktuell med sesong to av NRK-serien «Ingen grenser», der funksjonshemmede har tatt seg til Snøhetta på mesterlig vis.

Rein sier det ikke var inspirasjonen fra «Ingen grenser» som gjorde at hun ble med i «71 grader nord». Likevel hyller hun deltagerne som har vært med i begge sesonger av den populære NRK-serien.

- «Ingen grenser» hadde ingenting å si for at jeg ble med i «71 grader nord». Men om jeg skal sammenligne de to programmene, er «71 grader nord» en «walk in the park» i forhold. Den bragden som deltagerne i «Ingen grenser» gjør, mangler fullstendig sidestykke. Jeg bøyer meg i støvet for dem, sier hun til Seoghør.no.

Det til tross, Rein måtte overtales for å bli med på tur med Tom Stiansen.

- Jeg ble overtalt til å være med i «71 grader nord». Ikke av Lars, men av venner og kjente. De fortalte meg at dette var noe for meg, og at dette var noe jeg kunne vinne.

Når Rein ser tilbake på turen, sitter hun igjen med fantastiske minner.

- Det har vært en fantastisk flott tur, som jeg aldri kommer til å glemme. Jeg lærte meg faktisk å sykle. Altså, jeg kunne jo sykle, men det var først nå jeg gjorde det på en måte jeg syntes var gøy, sier Rein med et smil om munnen.

«71 grader nord» sendes mandager på TVNorge. Se vår store TV-guide her!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Slik fikk hun hjelp av kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer