Teri Hatcher fra «Frustrerte Fruer»:

- Jeg bor ikke i bilen min

TV-stjernen går hardt ut mot det hun omtaler som ren fabrikkering.

I HARNISK: Skuespiller Teri Hatcher gjorde seg kjent som karakteren Susan i «Frustrerte fruer» fra 2004 til 2012. Hun har vært å se i mindre roller de siste åra, og nå går det rykter om at hun er blakk og hjemløs. Det finner hun seg ikke i. Her er hun i L.A. nylig. Foto: Splash News/ NTB scanpix
I HARNISK: Skuespiller Teri Hatcher gjorde seg kjent som karakteren Susan i «Frustrerte fruer» fra 2004 til 2012. Hun har vært å se i mindre roller de siste åra, og nå går det rykter om at hun er blakk og hjemløs. Det finner hun seg ikke i. Her er hun i L.A. nylig. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Fra 2004 til 2012 kunne vi følge damene på Wisteria Lane i den fiktive byen Fairview. «Frustrerte fruer» ble en umiddelbar suksess, og de fleste skuespillerne har etter rollene i serien blitt noen av verdens mest omtalte.

Blant andre er Eva Longoria (42) og Felicity Huffman (55) begge særs aktive fortsatt, og har vært å se i en god del produksjoner de siste årene.

Skuespiller Teri Hatcher (53) er også fortsatt aktiv, selv om det har vært i mindre grad enn hennes kolleger. Stjernen har blant annet vært å se i seriene «Jake and the Never Land Pirates» og «The Odd Couple».

Det er derimot ikke alle som ønsker den amerikanske skuespilleren suksess. De siste dagene har det begynt å versere rykter om at Hatcher slettes ikke er suksessrik, og heller er blakk og bor i sin egen van.

I utgangspunktet var det ett nettsted som publiserte anklagene, men flere kastet seg på. Nå har skuespilleren sett seg nødt til å ta bladet fra munnen - for å forsvare sitt eget rykte.

- Ikke noe er sant

Det er E! News som omtaler saken. De siterer radioprogrammet KTLA 5, der Hatcher var gjest. Hun så seg nødt til å ta opp ryktene, som hun omtaler som ren fabrikkering.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer