- Jeg bør aldri få barn

George Clooney bestemte seg etter å ha skjelt ut en gruppe med småunger.

KUN PAPPA PÅ FILM: George Clooney med sine barn i den Oscar-nominerte filmen «The Descendants». Privat har han imidlertid ingen planer om barn, men han spøker om at han kunne tenke seg å adoptere Shalilene Woodley (t.v.). Foto: FIlmweb
KUN PAPPA PÅ FILM: George Clooney med sine barn i den Oscar-nominerte filmen «The Descendants». Privat har han imidlertid ingen planer om barn, men han spøker om at han kunne tenke seg å adoptere Shalilene Woodley (t.v.). Foto: FIlmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: George Clooney (50) kan glede seg over at filmen «The Descendants» - hvor han spiller en far som plutselig blir sittende med eneansvaret for sine tre barn - er nominert til pristen for «Beste film» under årets Oscar-utdeling.

Men til avisen Daily Star sier filmstjernen at at han bestemte seg for at han privat ikke vil bli pappa, etter at han tok seg selv i å skjelle ut en gruppe med små barn, som skulle se på film i hans private kino.

- Jeg har alltid vært en fan av filmen «To Kill A Mockingbird» fra 1962, men da jeg satte den på, begynte de å klage over at den var i svart-hvitt og kom til å bli kjedelig.

- Så jeg sa til dem: «Hold kjeft for h***ete!» Det er derfor jeg aldri bør få barn, sier Clooney.


Clooney sier han også har hatt dårlige erfaringer med flere av barneskuespillerne han har spilt mot på film og TV.

Men en jente ville han gjøre et unntak for, og gjerne adoptert: Hans 20 år gamle «Descendants»-kollega Shailene Woodley.

- Hun er 20 år og smart. Hun kommer til å nå langt, så hun kan hjelpe meg når jeg blir gammel. Så jeg vil gjerne adoptere folk som allerede har suksess.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette bildet avslører kjendisparet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer