- Jeg bommet fullstendig

Her stopper Linda Grubben en halv meter før målstreken.

VENTET SEG BORT: Like før målstreken stoppet Linda Grubben opp og ventet seg bort fra en god plassering til sisteplass. Det kan ha kostet henne plassen i Mesternes mester. Foto: NRK
VENTET SEG BORT: Like før målstreken stoppet Linda Grubben opp og ventet seg bort fra en god plassering til sisteplass. Det kan ha kostet henne plassen i Mesternes mester. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det var den tidligere skiskytteren Linda Grubben (32) som i lørdagens episode måtte ut av NRK-programmet «Mesternes mester», etter å ha tapt natt-testen mot frisbee-mesteren Sune Wentzel.

- Det er klart at jeg ville være der lenger, men jeg var innstilt på at én måtte ut, og i en duell mot Sune skjønte jeg at sjansene var store for at jeg ville ryke ut, sier Grubben til Seoghør.no.

Grubben havnet sist på poenglista, etter blant annet å ha kommet sist i idealtid-konkurransen. Deltageren så ut til å gjøre sakene sine svært bra i konkurransen, men stoppet rett foran målstreken og ventet alt for lenge. Det endte med at hun kom tolv sekunder for sent på runde nummer to.

- Jeg talte inni meg, og trodde egentlig jeg hadde ganske god kontroll. Men jeg visste at den andre runden gikk litt fortere enn den første, så jeg ventet foran målstreken. Jeg bommet jo fullstendig. Hadde jeg ikke ventet, kunne det gått veldig bra. Jeg må le av det nå, det var bare komisk, sier hun til Seoghør.no.

Selv tror den tidligere VM-vinneren i skiskyting at hun hadde hatt større muligheter for å være med videre i «Mesternes mester», om hun hadde valgt en av de andre deltagerne til natt-test.

- Ja, jeg tror jeg hadde hatt større sjanser om jeg hadde valgt en annen enn Sune til duellen. Men i og med at han lå nest sist, følte jeg det var det mest rettferdige valget.

«Mesternes mester»-exiten var derimot ikke utelukkende trist for Linda Grubben. Hun hadde ikke vært så lenge borte fra barna Lisa og Oda.

- Jeg var der i to uker, og hadde aldri vært så lenge borte fra ungene tidligere. Så jeg var litt spent på hvordan det skulle gå. Det gikk for så vidt greit, men det var veldig godt å komme hjem igjen, forteller Grubben.

«Mesternes mester» sendes lørdag klokken 20.25 på NRK1. Se vår store TV-guide her!

Stem på «Årets TV-navn» 2012 og vær med i trekningen av et reisegavekort til en verdi av 10.000 kroner her!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Konkurrerte i samme blondetruse i årevis

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer