BODDE PÅ GATA: Tshawe Baqwa bodde i praksis på gata i flere år. Foto: Stella Pictures
BODDE PÅ GATA: Tshawe Baqwa bodde i praksis på gata i flere år. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg bodde på gata i flere år

«Glow»-stjernen hutra og frøys i førti minus...

SEHER.NO:  Sangeren Tshawe Baqwa (30) har hatt stor suksess som musiker og programleder. Men livet har ikke alltid vært like enkelt for den energiske «Madcon»-stjernen.

- I praksis bodde jeg på gata i flere år. Noen ganger sov jeg på sofaen hos venner, men også ute på benker. Men når jeg lå og hutra og frøys på Oslo S i førti minus tenkte jeg at «nå får du skylde deg sjøl», forteller Tshawe til VG Helg.

Redningen kom i form av Øyvind «Vinnie» Sauvik - kjent fra «Paperboys» - som plukket ham opp, og ba ham om å innrømme at han ikke hadde noe sted å bo. Tshawe ble boende hos Vinnie i ett år.

Hvor mye Tshawe har tjent på suksessen med «Glow» er for tidlig å si, men livet hans er desidert forandret. Nå bor han i en fin leilighet på Frogner i Oslo - noe som står i stor kontrast til uteligger-livet.

- Tshawe har definitivt forandret seg. Men på mange måter er han jo fortsatt den samme. Medmenneskelig, med ønsker om at alle skal ha det bra, sier Tshawes «Madcon»-makker Yosef Wolde-Mariam (31).

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Savner ham når jeg er ute og reiser