Synnøve Skarbø:

- Jeg blir veldig fort flau

49-åringen kan hente hjem prisen for «årets programleder» under Reality Awards.

NOMINERT: Synnøve Skarbø er neste kvinne i rekka til å bli nominert til årets Reality Awards. 49-åringen har vært programleder i en årrekke for ulike underholdningsprogram, men er for tiden aktuell i realityprogrammet «Jan Thomas søker drømmeprinsen». Foto: TVNorge
NOMINERT: Synnøve Skarbø er neste kvinne i rekka til å bli nominert til årets Reality Awards. 49-åringen har vært programleder i en årrekke for ulike underholdningsprogram, men er for tiden aktuell i realityprogrammet «Jan Thomas søker drømmeprinsen». Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For kort tid siden kom nyheten om at Reality Awards kommer til Norge for aller første gang i regi av Seoghør.no. 12. juni er datoen for når det hele sparkes i gang, og det vil være duket for en festkveld for å hedre den norske realitybransjen.

Flere priser skal deles ut fra H3 Arena på Fornebu i Oslo, og det er bransjen som skal stå i fokus nettopp denne kvelden.

Hittil er det bare realityprofil Melina Johnsen (23), kjent fra «Ex on the Beach» og årets sesong av «71 grader nord kjendis», som har kapret til seg hele to nominasjoner til årets Reality Awards - nemlig «årets sitat» og «årets deltaker».

Det er imidlertid ikke bare disse to prisene som skal deles ut under Reality Awards, men også «årets programleder» er blant det som selvsagt skal kåres.

Se og Hør kan i dag avsløre at første nominerte ut for denne prisen er ingen ringere enn programleder Synnøve Skarbø (49).

Roligere på tv enn i virkeligheten

Hun fikk sitt gjennombrudd i realityserien «Muldvarpen» i 2001, og realitydeltakelsen førte med seg jobb som værmelder og senere som programleder for flere underholdningsprogrammer på TVNorge. Blant dem «Norske rotehjem», «Sommerfesten» og «Total Blackout». I 2003 ble hun også kåret til Norges mest sexy kvinne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer