OVERRASKET: - Jeg ble skuffet da jeg røk ut, fordi jeg var jo på øya for å vinne, sier Iris etter at hun søndag ble sendt hjem fra "Robinsonekspedisjonen" på TV3 Foto: TV3
OVERRASKET: - Jeg ble skuffet da jeg røk ut, fordi jeg var jo på øya for å vinne, sier Iris etter at hun søndag ble sendt hjem fra "Robinsonekspedisjonen" på TV3 Foto: TV3Vis mer

- Jeg blir vel for tøff for gutta

Nå drømmer utstemte Robinson-Iris om hjelp fra Jan Thomas...

SEHER.NO: Etter et dramatisk øyråd, ble det søndag Skjervøy-kvinnen Iris Veiseth (36) som måtte forlate "Robinsonekspedisjonen" på TV3.

Iris innrømmer at utstemmingen kom overraskende på henne, fordi flere av deltakerne hadde varslet at de ville stemme på den upopulære Robinson-kollegaen Francois El-Sefadi.

- Det var vel guttene som fyktet at jeg ble for tøff for dem. Jeg er jo både sterk og stor i kjeften, men egentlig liker jo å dolle meg opp, ler hun til Seher.no.
 
Den single sykepleieren hevder hun også hjemme ofte blir tatt for å være mye mer hardbarket enn hun er.

- Det er kanskje derfor jeg er singel. På jobben bruker jeg ikke sminke, men når jeg skal på fest elsker jeg jo å ha på meg kjole og å være mer damete.

Drømmer om Jan Thomas

Trebarnsmoren spøker med at hun drømmer om en "makeover" fra kjendis-stylisten Jan Thomas for å få en mer feminin stil.

- Det hadde vært fantastisk å vinne en dag med Jan Thomas. Men noen rosa barbie-kjole kommer jeg nok aldri til å gå i, ler hun.

Etter at "Robinsonekspedisjonen" begynte å gå på TV, har hun fått flere meldinger og brev fra menn som vil be henne ut, i tillegg til mange henvendelser på nettsamfunnet Facebook.

Men Iris har gitt alle disse beilerne en kald skulder.

- Jeg har vært alene så lenge nå, at jeg er svært kresen med tanke på kjæreste. Det beste for meg vil nok å være sammen med en som er mye borte, fordi jeg er blitt vant til å ha mye alene-tid, sier hun til Seher.no.

Fikk helseproblemer

I likhet med flere av de andre deltakerne har også hun hatt problemer med å komme tilbake til full styrke, etter hjemkomsten fra Robinson-øya.

Men sporty Iris nekter å la seg stanse av plagene.

- Jeg gikk ned ti kilo på øya, og så lite har jeg ikke veid på ti år. I tillegg fikk jeg infeksjon og blir fortsatt fortere sliten enn før jeg dro. Det var en kjempebelastning på kroppen, men jeg klarer meg fint, sier hun.

Hun hevder hun bare har fått positive tilbakemeldinger fra barna og lokalsamfunnet på Skjervøy etter at "Robinsonekspedisjonen" begynte å gå på TV.

- Det har bare vært positivt. Alle sier at de synes jeg fortjente å gå til topps. Selv var jeg skuffet da jeg røk ut, fordi jeg var med få vinne, men hadde jeg fått tilbud om å dra dit igjen, hadde jeg gjort det, sier hun til Seher.no.

Har du et tips om "Robinson"-deltakerne? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767! 
LES OGSÅ: - Jeg sliter fortsatt med plagene