- Jeg blir tent av kontormøbler

Jennifer Love Hewitt har en merkelig tilbøyelse...

SEXY SKJØNNHET: - Jeg elsker kontormøbler, og jeg elsker følelsen av å være velorganisert, sier Jennifer Love Hewitt. Foto: STELLA PICTURES
SEXY SKJØNNHET: - Jeg elsker kontormøbler, og jeg elsker følelsen av å være velorganisert, sier Jennifer Love Hewitt. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO:  Nylig kom nyheten om at «Ghost Whisperer»-stjernen Jennifer Love Hewitt (31) og komiker Jamie Kennedy (39) har gjort det slutt, ett år etter at de ble sammen.

I en intervju med People forteller den nysingle jenta at dersom hennes fremtidige elsker skal få henne til å tenne, blir det på et sært sted.

Hun vil nemlig på date på den amerikanske kontorkjeden Staples.

- Jeg elsker kontormøbler, og jeg elsker følelsen av å være velorganisert. Derfor er Staples et bra sted å ta meg med på date, dersom målet er å få meg opphisset, sier stjernen.

Selv om Hewitt har tatt bruddet med Jamie hardt, har hun nektet seg selv å være trist.

- Jeg lot meg selv deppe i 72 timer etter bruddet, men det var alt. Det viktigste var så å komme seg på trening, og slutte å spise iskrem, sier hun til People.com.

Tidligere denne uken lanserte Hewitt sin nye bok «The Day I Shot Cupid: Hello, My Name Is Jennifer Love Hewitt and I'm a Love-aholic».

Noen vil kanskje mene at det er dårlig timing å gå ut en kjærlighetsbok like etter et samlivsbrudd, men skuespilleren tror boken kan bli en suksess likevel.

- Det er ikke en ideell situasjon, men tingen er at jeg aldri skriver noe om hvordan man skal finne den perfekte kjærligheten, eller det perfekte forholdet. Det er en bok som handler om dating, og da passer det jo fint at jeg skal ut i den verden nå.

Den mørkhårede skjønnheten har tidligere hatt mislykkede forhold med blant annet sangeren John Mayer og den skotske skuespilleren Ross McCall.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Forholdet var dømt til å mislykkes