- Jeg blir som et bortskjemt, lite barn

Alexander Rybak har brent noen broer for å få viljen sin...

ONDSINNET: Alexander Rybak innrømmer at han kan bli ondskapsfull når han ikke får viljen sin. Foto: Stella Pictures
ONDSINNET: Alexander Rybak innrømmer at han kan bli ondskapsfull når han ikke får viljen sin. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Nylig viste «Fairytale» sangeren Alexander Rybak (24) sitt temperament da han knuste en fiolin under prøvene til TV-konserten «Lotta på Liseberg».

Nå innrømmer stjernen at han lett kan brenne broer for å få det som han vil.

Til norske FHM innrømmer stjernen at han kan bli direkte ond når han ikke får det som han vil, og spesielt hans tidligere manager fikk kjenne dette.

- Det er en grunn til at jeg har byttet manager. Jeg skulle etter planen opptre på en barnefestival. Plutselig var den borte fra kalenderen, og da jeg spurte hvorfor, ble jeg fortalt at de likevel ikke ville ha meg. Jeg ringte for å sjekke, og fikk da høre at de ville ha meg, men at 200.000 kroner var for mye. Det er greit at folk blir stormannsgale, men ikke at de blir uærlige. Jeg blir direkte ond når jeg ikke får det som jeg vil, sier han til FHM.

Men når Rybak får spørsmålet om hva han mener med ond, svarer stjernen;

- Det er mer riktig å si at jeg blir som et bortskjemt, lite barn. I forkant av MGP i år hadde NRK og min tidligere manager bestemt seg for at jeg skulle fly ned på scenen. Det hadde jeg ikke lyst til. Da jeg fikk null respons på det valgte jeg heller å gå til VG å fortelle at jeg skulle fly. Dermed var nyheten sluppet, og dermed måtte de droppe ideen. Men det er kjipt at jeg må brenne broer for å få det som jeg vil, sier stjernen.
 
Og selv om stjernen innrømmer at han kan være litt ond, og at han har hatt flere raseriutbrudd det siste året, sier han at det heldigvis aldri går like hardt løs på andre.

- Jeg slår heldigvis ikke folk, sier han.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Brakk fingeren på seg selv