ER SEG SELV: - Hun liker å tro at hun er sammen med en annen mann, og det lar jeg henne tro, sier Thomas Giertsen om kjæresten Erle Kyllingmark. Foto: FAME FLYNET
ER SEG SELV: - Hun liker å tro at hun er sammen med en annen mann, og det lar jeg henne tro, sier Thomas Giertsen om kjæresten Erle Kyllingmark. Foto: FAME FLYNET Vis mer

- Jeg blir skamfull

Både Thomas Giertsen og kjæresten synes mye av det han gjør på skjermen er pinlig å se på.

Publisert
SEOGHØR.NO: I TV-serien «Helt perfekt» spiller den nybakte pappaen Thomas Giertsen (41) en fiktiv utgave av seg selv, og mange av historiene og hendelsene er hentet ut fra hans eget liv.

I et intervju med VG innrømmer Giertsen at han faktisk har problemer med å skille mellom seg selv og den fiktive Thomas Giertsen som han spiller i serien.

- Det er nok ganske mye meg, dessverre, sier han til avisa.

Nylig lekket skuespilleren nakenbilder av seg selv på nettet i et forsøk på å tenke nytt og utradisjonelt rundt den nye sesongen av «Helt perfekt», og Giertsen sier at han synes mye av det han gjør på skjermen er pinlig.

- Det kan være vondt å se på. Jeg blir skamfull. Men vi tar det med om vi vurderer at det blir best sånn. Vi går for det som er morsomt og bra for seeren.

Thomas sin samboer Erle Kyllingmark (38) vil at han skal avkrefte at han er slik han fremstår i komiserien i virkeligheten, men det vil han ikke selv.

- Hun vil at jeg skal si i intervjuet at «neida, jeg er jo ikke sånn», men problemet er jo at jeg faktisk er sånn. Hun liker å tro at hun er sammen med en annen mann, og det lar jeg henne tro. Men hun får jo høre det. På fest spør folk henne helt alvorlig om det går bra med oss, sier han til VG.

Mandag kveld starter sesong tre av TV-serien.Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer