OMRINGET AV VENNINNER: Selena Gomez er som de fleste andre, og poster bilder av seg selv og venninner på sosiale medier. Her er hun med Vanessa Hudgens, Ashley Benson og Rachel Korine i Paris. «En perfekt avslutning på en perfekt kveld! Paris.. Je t'ai Foto: Stella Pictures
OMRINGET AV VENNINNER: Selena Gomez er som de fleste andre, og poster bilder av seg selv og venninner på sosiale medier. Her er hun med Vanessa Hudgens, Ashley Benson og Rachel Korine i Paris. «En perfekt avslutning på en perfekt kveld! Paris.. Je t'ai Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg blir sjeldent spurt på date

Selena Gomez åpner opp om tiden etter bruddet med ungpikeidolet Justin Bieber.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Selena Gomez (20) ble singel helt på starten av året, etter at hun og den verdensberømte kjæresten hennes, Justin Bieber (19), gjorde det slutt.

I aprilutgaven av magasinet Harper's Bazaar snakker en åpenhjertig Selena ut om tiden etter bruddet, og forteller at den offentlige oppmerksomheten rundt dem delvis gikk ut over forholdet:

- Det var tøft, men det var ikke en avgjørende faktor for meg, for det er noe man ikke kan kontrollere, sier hun i intervjuet ifølge Us Magazine.

I disse dager er hun aktuell i «chick-flick»-filmen «Spring Breakers», hvor hun blant annet spiller mot James Franco (34) og Vanessa Hudgens (24), men til tross for at hun regnes for å være en av Hollywoods hotteste 20-åringer uteblir oppmerksomheten fra gutta, skal vi tro stjernen.

- Det er sjeldent jeg blir spurt på date. Når jeg først ser representabel ut er jeg på en eller annen prisutdeling eller et event. Men det er ikke sånn at jeg går inn for å lete etter noen. Jeg er nemlig ikke spesielt god på det, avslører hun.
 
Onde tunger har hevdet at ekskjæresten Justin var utro mot Selena med selveste Rihanna (25), og at det skal være grunnen til det endelige bruddet.

Ingen av de involverte partene har kommentert dette, men fra scenen fortalte skjønnheten i januar at hun er optimistisk med tanke på fremtiden:

- Jeg har vært igjennom mye de siste månedene. Det har vært rart og trist, men jeg er av den oppfatning av at alt i livet skjer for en grunn.

LES OGSÅ: Hevder at Rihanna og Chris Brown gifter seg til sommeren