- Jeg blir sjarmert av tafsing

Den norske TV-stjernen avslører hvordan hun vil bli sjekket opp.

TAFSEGLAD: - Jeg liker den gamle femteklasseflørtinga. Den klarer norske menn bare å hoste opp klokka fire om natta, sier Sigrid Bonde Tusvik til bladet Mann. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.no
TAFSEGLAD: - Jeg liker den gamle femteklasseflørtinga. Den klarer norske menn bare å hoste opp klokka fire om natta, sier Sigrid Bonde Tusvik til bladet Mann. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Til høsten er den norske programlederen, komikeren og forfatteren Sigrid Bonde Tusvik (30) aktuell med NRK3-programmet «Sigrid søker kjæreste». I augustnummeret av bladet mann innrømmer Tusvik at norske menn fortsatt har en vei å gå før de blir perfekte.

- Den norske mannen er veldig dårlig til å flørte. Han er ofte mer frekk. Han er ikke så høflig som amerikanerne, som jeg også har datet, men mye morsommere og litt staere, sier hun til bladet.


Det er spesielt én ting den nå kjærestesøkende 30-åringen savner intenst. Nemlig å bli klådd litt på...

- Jeg tror den norske mannen kunne vært litt mer tafsete. Jeg er veldig glad i tafsing, så hver gang jeg blir tafset på blir jeg veldig sjarmert. Jeg liker den gamle femteklasseflørtinga. Den klarer norske menn bare å hoste opp klokka fire om natta, erkjenner Sigrid Bonde Tusvik, som stiller flere krav til en fremtidig kjæreste.

- Humor er viktig. Jeg har ikke noe krav om at jeg må le av ham, men han må le av meg hele tiden. Og det er ikke så ofte ei jente sier det. Jenter vil jo helst at gutten skal være morsom og at de kan le av ham, sier hun til bladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Rart om jeg også skulle komme ut av skapet