«Charterfeber»:

- Jeg blir sjalu når han flørter med andre

«Charter»-Hilde innrømmer at hun noen ganger skulle ønske at hun kunne ha «Charter»-Svein helt for seg selv.

SJALUSI: «Charter»-Hilde avslører at hun blir sjalu når «Charter»-Svein flørter med andre enn henne. Video: Helén Skogstad. Reporter: Julie Solberg Vis mer
Publisert

Denne uken gjorde det populære TV-programmet «Charterfeber» på TV3 comeback etter fem år. Det hele ble feiret med en real premierefest på Hard Rock Café i Oslo mandag.

Foruten en rekke nye ansikter, er flere av de gode, gamle «Charter»-stjernene tilbake igjen. Blant dem Hilde Skovdahl (49) og Svein Østvik (57).

- Det er akkurat som at det har vært et brudd i ekteskapet i fem år, så har man en gjenforening. Nå er det full pupp igjen, sa en begeistret Svein mandag kveld.

  • Se video øverst i saken!

Vil beskytte «Charter»-tittelen

Det er tydelig at Svein og Hilde er svært glade for at «Charterfeber» er tilbake igjen på TV-skjermen. Det er imidlertid én ting som bekymrer spesielt Svein - nemlig «Charter»-statusen.

- Det er ekstremt mange deltakere denne gangen, poengterer Hilde.

- Er du redd for at det er noen som skal ta stjernestempelet vekk fra deg?

- Ja, det er klart jeg er redd for det. Det hadde vært løgn om jeg hadde sagt noe annet, sier Svein, mens Hilde er totalt uenig. Svein blir dermed nedstemt av Hilde.

- Jeg er ikke redd for det, men jeg hadde ikke likt det, sier han og ler.

- Jeg blir sjalu

Hilde er på sin side ikke like bekymret for at noen av de andre deltakerne skal ta fra henne «Charter»-statusen. Hun er derimot mer bekymret for at Svein skal like noen bedre enn henne.

De to har nemlig kjent hverandre siden den første episoden av programmet i 2006, og har siden holdt kontakten.

- Egentlig så burde vi snakke ut om hvordan det er å ha et lykkelig ekteskap. Hver gang vi møtes er vi lykkelige sammen, sier Svein.

- Også blir vi sjalu på hverandre hvis vi har funnet en ny partner, sier Hilde, til stor forskrekkelse fra Svein.

Han har nemlig ikke hatt en partner på 15 år.

- Når du flørter med andre, og det gjør du hele tiden, blir jeg sjalu, sier Hilde.

Flere kjente fjes

Svein og Hilde er imidlertid ikke de eneste kjente fjesene som dukker opp i den nye sesongen av «Charterfeber». Blant årets deltakere er også «Paradise Hotel»-venninnene Aurora Gude (25) og Ann Marielle Lipinska (28) med.

De to jentene deltok sammen i «Paradise Hotel» i 2014, der Aurora stakk av med seieren etter en usedvanlig nervepirrende finale. Etter å ha knust den berømte glasskulen, valgte hun å dele pengepremien med Ann Marielle.

Duoen ble seerfavoritter for mange, og døpte seg selv som «The Classy Girls» inne på hotellet, noe de også i ettertid har blitt referert som.

I et tidligere intervju med Se og Hør forklarte Aurora at hun egentlig ikke helt skjønner selv hvorfor de to reality-venninnene ville være med i «Charterfeber», men konkluderte den gang med at de rett og slett bare liker en utfordring.

NY UTFORDRING: Ann Marielle Lipinska og Aurora Gude, som var med i «Paradise Hotel» i 2014, blir denne høsten å se i «Charterfeber». Video: TV3 Vis mer

- Vi er jo veldig gale. Samtidig tror jeg at mange tenker at vi er sånne jenter som ikke engang klarer å ta i en flybillett til Gran Canaria, sa hun.

Utfordrer fordommene

I intervjuet med Se og Hør beskrev 25-åringen charterturen som innholdsrik, med masse forskjellige følelser. Hun lover at seerne vil se latter, sinne og tårer i den kommende sesongen.

- Vi hadde jo mange fordommer om «Granca» som ikke stemte. Jeg trodde det bare skulle være masse narkomane og «trashy» folk. Men da vi var der, var det jo bare pensjonister overalt. Men, det stemte at det ikke er så fint der. Det var rett og slett stygt! Og kjedelig er det også. Jeg hadde nok ikke dratt tilbake, sa hun og påpekte:

- Med mindre det er i forbindelse med «Charterfeber» igjen, da.

«Charterfeber» sendes på TV3 og Viafree mandag til torsdag kl. 19.30.

LES OGSÅ: - Dere er så brutale

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer