«Luksusfellen»:

- Jeg blir sint av å høre dette

Forbrukerøkonom Silje Sandmæl vet ikke hva hun skal si til Anjas (28) forhold til penger.

KONFRONTASJON: I onsdagens episode av «Luksusfellen» oppdager Silje Sandmæl et problem som kan ødelegge for «Luksusfellen»-deltakeren Anja. Foto: TV3Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I ukens episode av «Luksusfellen» er ekspertene Silje Sandmæl (39) og Cecilie Lynum (51) på Jæren for å hjelpe Anja Haukali (28).

28-åringen fra Tananger i Rogaland har nemlig en spesiell økonomisk filosofi, og sliter med å finne ut hva hun bruker pengene sine på.

- Jeg har for det meste hatt lyst til å bruke pengene mine på andre ting enn regninger, forteller Anja i kveldens episode.

28-åringen jobber som taxisjåfør, og får i gjennomsnitt utbetalt 24.000 kroner i måneden. Anja innrømmer at hun bruker mye penger på røyk, samt en og annen brus på bensinstasjonen. Hun eier for tiden ingenting av stor verdi, og hevder hun generelt ikke sløser penger på noe. Så hvor blir det av Anjas penger?

Liker ikke å ta inn posten

Forbrukerøkonom Silje forsøker å finne ut av hvor inntekten forsvinner, og går gjennom den store, nyinnflyttede leiligheten som Anja leier sammen med kjæresten.

Tilsynelatende har ikke 28-åringen kjøpt noe nytt til boligen. Alt inventar er av eldre dato, gaver eller arvegods.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer