<strong>TJENER FETT:</strong> Odd Nordstoga hadde i 2010 inntekter på 5 millioner kroner. Nå kommer han med sitt tiende album. Foto: Scanpix
TJENER FETT: Odd Nordstoga hadde i 2010 inntekter på 5 millioner kroner. Nå kommer han med sitt tiende album. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg blir sikkert inspirert av kjærligheten til kona

Odd Norstoga takker kona for tålmodigheten.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Odd Nordstoga (38) får terningkast 5 i både VG og Dagbladet for sin nye plate «Bestevenn». Nå skryter han av inspirasjonen han får fra kona Hilde Marit Kvile Nordstoga.

- Jo da. Jeg blir sikkert inspirert av kjærligheten til kona mi som musiker. Hun fortjerner skryt. Hun er en veldig bra dame, sier Odd Nordstoga til VG.

- Det funker bra mellom oss, og siden jobben min ikke er et helt vanlig yrke, så kunne det sikkert vært konfliktfylt mellom oss. Men det føler jeg at det ikke er, og det tror jeg er takket være hennes raushet og snillhet, sier han.

Musikeren fra Vinje i Telemark har nå også hovedrollen i TV-serien «Vaffelhjerte» som skal sendes på NRK, og musikken på plata «Bestevenn» er fra serien. Til tross for suksessen er han sjelden å se på rød løper.

- Det å være på premiere og bli tatt bilde av i avisen, det kan sikkert være lurt det, tror jeg. Men selv føler jeg at det fort blir litt patetisk, sier Nordstoga til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Når jeg blir stresset blir jeg sint


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer