«Jeg blir SÅååååååå provosert!!!»

Maria Skappel raser etter Jan Thomas sitt terningkast på moren. Nå svarer han på kritikken.

FIKK TERNINGKAST 3: Dorthe Skappel fikk terningkast 3 av Jan Thomas i Se og Hør denne uken, da hun dukket opp i samme antrekk som Rihanna på TV 2-festen i Bergen.  Foto: Stela Pictures
FIKK TERNINGKAST 3: Dorthe Skappel fikk terningkast 3 av Jan Thomas i Se og Hør denne uken, da hun dukket opp i samme antrekk som Rihanna på TV 2-festen i Bergen. Foto: Stela Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Programleder Dorthe Skappels (49) datter, Maria Skappel Holtzweiler (25) reagerer kraftig på at Jan Thomas har gitt moren terningkast 3 i Motepolitiet i tirsdagens Se og Hør.

På bildedelingstjenesten Instagram, tar Maria et oppgjør mot Jan Thomas:

«Jeg blir SÅååååååå provosert!!! Faen heller, Jan Thomas, Du bør berømme folk for å tørre å kle seg annerledes, jeg synes mamma er driiiit lekker i denne dressen, det er ikke sånn at fordi Rihanna bruker et plagg, så kan ingen andre kle seg i det.. Hvis du ikke liker det, kan du holde kjeft!!!» Skriver hun i kommentaren av bildet fra Se og Hør.

På TV 2s 20-årsjubileum kom Dorthe Skappel i en rød smoking fra Acne, lik den Rihanna brukte for noen måneder siden. Rihanna fikk terningkast 6, men Dorthe fikk 3-er.

«Når man sammenligner deg med RiRi kommer du til kort, fordi hun er så mye mer urban og rocka,» skriver Jan Thomas, og mener spesielt skoene er en katastrofe.

«Du ser ut som du skal på russefeiring, fordi dressen henger og slenger,» slår han fast.


Jan Thomas har forståelse for at Maria reagerer.

- Jeg ville gjort det samme hvis noen angrep Christoffer, sier Jan Thomas til Seoghør.no.

- Men hun må huske at jeg kommer med en konstruktiv vurdering av Dorthe, men det blir feil å gå til angrep på meg som person, men jeg velger å se forbi det. Maria er kjempekul, jeg anser henne som klok og jeg har stor respekt for henne, hun vet bedre enn dette, sier Jan Thomas til Se og Hør.
 
Etter at datteren kom med sitt utbrudd, kom også Dorthe på banen på det sosiale mediet, og skrev:««Godt jeg har deg jenta mi», med mange hjertetegn.


Motepoliti-sjefen har flere ganger stylet både Dorthe og Maria, og kjenner de begge både profesjonelt og privat.

Jan Thomas syns det er viktig å understreke at han faktisk applauderer folk som tør å kle seg annerledes, men som han også skriver i vurderingen av Dorthe, mener han at Acne-smokingen har feil snitt og skoene er ufyselige.

- Dorthe har måttet tåle mye gjennom årenes løp, og her blir hun arrestert. Men jeg sier også veldig mye fint om Dorthe i den samme vurderingen, sier Jan Thomas, som blant annet mener hun er Norges flotteste bestemor.

Han har en oppfordring til Maria Skappell:

- Ring meg! Vi kjenner hverandre godt og kan ta dette på kammerset!
 

Se hele ukens Mote-politiet i Se og Hør, som er i salg nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jan Thomas klar med ny kolleksjon etter sykdommen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer