Kristine Ullebø:

- Jeg blir så trist av å tenke på at dette kanskje er slutten

Derfor er Kristine Ullebø ferdig i «Bloggerne».

FERDIG I «BLOGGERNE»: Kristine Ullebø forteller hvorfor hun gir seg i «Bloggerne» på TV 2 Livsstil - kanskje for godt. Vis mer

BJØRVIKA (Se og Hør): Førstkommende mandag er det premiere på sesong ni av «Bloggerne» på TV 2 Livsstil. Det blir gjensyn med flere kjente fjes, men også første møte med to nye bloggere.

En av dem som har vært med i flere sesonger tidligere, er 21 år gamle Kristine Ullebø, som går under bloggnavnet «Krissy».

I løpet av deltakelsen i programmet, har hun virkelig gitt et innblikk i sitt privatliv, og har heller ikke skjermet vanskelige perioder i livet.

Blant annet har siste eksamen på videregående og kjærlighetsdrama vært tema på skjermen.

Kristine Ullebø har blitt et kjent ansikt i bloggverdenen, og spesielt gjennom den populære TV 2-serien. Nå ser det imidlertid ut til at det er over for 21-åringen - i hvert fall for en stund.

GIR SEG: Torsdag kunne Kristine Ullebø avsløre at hun gir seg i bloggerne. Foto: Espen Solli / TV 2
GIR SEG: Torsdag kunne Kristine Ullebø avsløre at hun gir seg i bloggerne. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Trist

Da Se og Hør møtte henne på lanseringen av den nye sesongen torsdag, kunne hun nemlig fortelle at hun ikke er med på innspillingen av sesong ti - altså sesongen etter den som har premiere på mandag.

- Den kommende sesongen er veldig fin, men jeg skal ikke være med videre nå. Jeg har tatt et «pauseår» som jeg liker å kalle det, for jeg blir så trist av å tenke på at dette kanskje er slutten, sier hun til Se og Hør.

- Det er ikke bestemt at nå er jeg ferdig, men jeg er ikke med på den som spilles inn nå, og jeg vet ikke om jeg er med i sesongen etter heller. Jeg er så glad i alle og det er veldig gøy, men jeg har et lite pauseår, legger hun til.

Bakgrunnen for bloggerens valg, dreier seg om at hun har mange baller i luften, og at hun ikke liker å gjøre noe halvveis.

- Det er ikke noen stor grunn, eller dramatikk, bare det at jeg jobber veldig mye nå. Jeg merker at jeg må velge ut hva jeg skal gjøre, og jeg har lyst til å gjøre alt hundre prosent. Så nå skal jeg «gønne på» med alt annet jeg gjør, så får vi se om jeg kommer tilbake. Gjør jeg det, så skal jeg komme sykt sterkt tilbake.

Saken fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

@lineofoslo <3 photo @4lvin

Et innlegg delt av Kristine Ullebø (@kristineullebo)

Vil flytte utenlands

Den siste tiden har modelldrømmen ført med seg flere oppdrag, og Kristine kan fortelle at hun den siste tiden blant annet har vært på jobb i Amsterdam.

- Jeg føler livet er på gli om dagen, forteller hun lattermildt.

Når det gjelder drømmejobben, oppfordrer 21-åringen andre til å drømme og sette seg store mål. For sin egen del, er drømmen å gå på catwalken under det verdensberømte Victoria's Secret-moteshowet.

Videre avslører bloggeren planer om å flytte til utlandet for å leve ut modelldrømmen.

- I 2019 kommer jeg til å flytte utenlands. Enten til Paris, New York eller Los Angeles. Kanskje bare for noen måneder, eller et halvt år, bare fordi jeg kan. Jeg er 21 og har muligheten til det, forteller hun og legger til:

- Jeg elsker å gjøre modelljobber, men jeg kommer aldri til å ofre bloggingen, for det er det morsomste jeg vet om, sier hun, og påpeker at det jo er lett å ta med seg dataen til utlandet.

LES OGSÅ: - Vi er jo helt tullete forelsket