Gunilla Persson ut mot programleder:

- Jeg blir så jævlig forbanna

I svenske «Fangene på fortet» nekter en rasende Hollywood-frue å hoppe i strikk.

RASENDE - IGJEN: Gunilla Persson går igjen etter strupen på noen - denne gangen den svenske programlederen Gunde Svan. Video: TV4 / Cmore Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske Hollywood-frua Gunilla Persson (61) er ikke fremmed for å få utblåsinger på tv-skjermen. Nå er hun lynende rasende igjen - og denne gangen er det programleder for den svenske versjonen av «Fangene på fortet», Gunde Svan (58), som hudflettes.

Persson får nemlig i oppdrag å hoppe i strikk noen meter over bakken for å finne en ledetråd i konkurransen. Hun setter seg imidlertid hardt på bakbeina.

- Dette kan stanse hjertet mitt. Det stanser, og så får dere begrave meg. Da må Erika (hennes datter journ.anm.) stå der ved graven, sier hun i programmet.

Redd for å dø

Svan forsøker å overtale Persson. Men det skulle han ikke ha gjort.

- Jeg blir så jævlig forbanna nå fordi dere ikke tolererer eller respekterer meg, ikke for fem øre. Det er bare press og hets og press og hets, sier hun med selen rundt overkroppen og hendene fast rundt gjerdet som er rundt henne.

61-åringen ender opp med å trekke seg fra oppgaven, og understreker overfor Aftonbladet at hun var redd hjertet skulle stanse.

- Man kan bli så redd at hjertet stanser, eller at man får en hjerneskade - man kan få slag, tror jeg. Det er farlig om det blir for mye. Det kan stanse, sier hun til avisa.

GOD TONE: Gunilla Persson blir satt ut av Kristin Gjelsviks utsagn under middagsselskapet. Vis mer

Å bli presset av programlederen beskriver hun som «kjipt».

- Man forsøker å forklare rolig hvorfor man ikke tør, også presser han på fortsatt. Da måtte jeg være sterkere, og si ifra. I en ordkrig er det ingen som vinner over meg, sier hun.

- Jeg tror at hjertet kan stanse, så da finnes det ingen penger i verden som kan erstatte meg om jeg dør.

At Persson frykter for livet sitt er heller ikke noe nytt. Tidligere har hun anklaget en annen Hollywood-frue for «mordforsøk» etter å ha blitt kastet vann på.

- Jeg kunne blitt blind, døv og stum. Jeg kunne dødd, det er et mordforsøk, sa hun i «Svenske Hollywood»-fruer i 2016 - et sitat som nærmest har blitt hennes merkevare.

BETATT: «Farmen Kjendis» er i gang igjen, og blant årets deltakere finner vi svenske Gunilla Persson. Hun finner tonen med flere av mennene. Reporter: Thea Hope. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Raste mot Sverige

Det er ikke mange dagene siden Persson skapte overskrifter sist. Da raste hun mot hele Sverige, og mente coronatiltakene til hjemlandet var «massemord».

«Helsepersonell risikerer livene sine hver dag mens rottene danser på bordene overalt - på restauranter, barer og på disse studentfestene, der man klemmer og lever som normalt», skrev hun i et innlegg på Instagram i slutten av april.

«Det er disse menneskene som fortsetter å spre smitten i samfunnet, og at regjeringen tolererer antall døde blant de eldre konstaterer det faktum at det forekommer et massedrap av eldre og svake», fortsatte hun.

LES OGSÅ: - Det er et strev hele tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer