- Jeg blir ordentlig redd for å dø

«Varg Veum»-skuespiller Trond Espen Seims snakker om sin ukjente side.

<strong>HYPOKONDER:</strong> Trond Espen Seim lider ifølge VG Helg av hypokonderi. - Noen ganger kan det være lammende, sier filmstjernen. Foto: Stella Pictures
HYPOKONDER: Trond Espen Seim lider ifølge VG Helg av hypokonderi. - Noen ganger kan det være lammende, sier filmstjernen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Varg Veum»-skuespiller Trond Espen Seim (40) lider ifølge VG Helg av hypokonderi, og ikke bare på tull.

- Noen ganger kan det være lammende. Jeg blir ordentlig redd for å dø, og blir skikkelig depressiv. Familien merker det, jeg kan ligge våken om natten, det tar overhånd, sier Seim til VG.

Skuespilleren innførmmer også at han har fått profesjonell hjelp for å takle det.

- Ja visst. Det hjelper å ta en samtale med folk som kan det. Skulle jeg gått i terapi, og det har jeg gjort noen ganger, så vil jeg ikke bruke tid på å snakke om fortiden, men om hvordan jeg kan få det bedre nå, sier Seim til VG Helg.

Seim og kona Cecilie Frostad Egeberg (36) har datteren Olivia (fire og et halvt år) og sønnen Jack på to måneder sammen. Og Seim innrømmer at han har kommet nærmere datteren når sønnen nå er født.

- Hun får litt mindre oppmerksomhet fra moren sin, men mer fra meg. Denne perioden har vært helt fantastisk for datteren min og meg. Selv om jeg synes det bare er sånn passe å leke butikk hele tiden, sier Seim.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se stjerne-regissørens egen terrorfilming

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer