BLIR OPPRINGT AV FANS: Thomas Frydenlund som spiller "Blom" i Hotel Cæsar sier til Seher.no at han flere ganger har blitt oppringt av voksne menn som vil uttrykke sin begeistring for hans rollefigur. Foto: TV 2
BLIR OPPRINGT AV FANS: Thomas Frydenlund som spiller "Blom" i Hotel Cæsar sier til Seher.no at han flere ganger har blitt oppringt av voksne menn som vil uttrykke sin begeistring for hans rollefigur. Foto: TV 2Vis mer

- Jeg blir oppringt av voksne menn

Det er ikke bare Astrid Anker-Hansen som setter pris på Blom i "Hotel Cæsar"...

SEHER.NO: Thomas Frydenlund har i mange år vært kjent som den beskjedne butleren "Blom" i "Hotel Cæsar".

Men selv om jobben hans stort sett går ut på å holde seg i bakgrunnen, avslører Frydenlund til Seher.no at han ofte blir kontaktet av ivrige fans.

- Det er spesielt to voksne menn som ringer meg, også om natten. Ofte ringer de hvis Blom ikke har vært på skjermen på et par uker, for å spørre om jeg har gitt meg, sier han.

Frydenlund hevder han ikke synes det er noe skummelt ved å prate med folk som er så lidenskapelig opptatt av hans rollefigur.

- Han ene traff jeg på rakfiskfestivalen i Valdres, og da sa han at han var med i en gjeng med kamerater som ofte så på "Hotel Cæsar" for å følge med på "Blom". En av tilhengerne ringte meg også i sommer, fra et festlig lag i Frankrike under Tour de France, smiler han.

Thomas - som i likhet med flere av de andre faste skuespillerne i "Hotel Cæsar" tirsdag var på plass i Nobels fredssenter tirsdag for å spille inn episode nummer 2000 - er imidlertid ikke like glad over å ha blitt utsatt for "identietstyveri" på nettsamfunnet Facebook.

- Det er noen som har opprettet en falsk profil for "Blom" med over 2000 venner, og den jeg nok prøve å få vekk, fordi folk kan jo tro at det er jeg som skriver der.

- Men jeg har også en offisiell fanklubb, og lederen for den har gått inn på den falske profilen og gitt klar beskjed om at jeg ikke har noe med den å gjøre.

Fydenlund - som hevder han ikke har noen planer om å gi seg i den populære TV 2-serien - tror han kan takke sin rollefigurs høflige natur for at han har sluppet unna ubehagelige møter med TV-seerne.

- Blom er jo en veldig snill figur, og når jeg møter folk ute, så kommenterer de at jeg ser annerledes ut og at de synes jeg er penere i virkeligheten. Også er det jo av og til noen som ber meg servere dem en kaffe eller sherry, men det tar jeg med godt humør, ler han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767

LES OGSÅ: Til Cæsar med silikon