- Jeg blir oppfattet som feminin

Henrik Thodesens «svigefar» Erik Thorstvedt trodde han var homofil.

FEMININ: Henrik Thodesen er sammen med Charlotte Thorstvedt, men får stadig spørsmål om han er homofil.  Foto: Stella Pictures
FEMININ: Henrik Thodesen er sammen med Charlotte Thorstvedt, men får stadig spørsmål om han er homofil. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Komikeren Henrik Thodesen (31) har flere ganger kledd seg opp i kvinneklær på TV, blant annet som den populære komiduoen «Tina og Bettina» i «Torsdag kveld fra Nydalen». I et intervju med KKs mai-utgave, som kom i salg fredag, forteller Thodesen at han ofte blir oppfattet som feminin uahengig av klesdrakt.

- Jeg blir av en eller annen grunn oppfattet som femi. Jeg føler meg som en frontfigur for femimannen, og jeg har spilt mye på det i humoren, sier han til KK.


Thodesen sjarmerer kvinner gjennom skjermen og har mange beundrere som ønsker kontakt. Han forteller at han er høflig, men har blitt mer avvisende etter at han ble sammen med DJ og programleder Charlotte Thorstvedt.

Thodesen skryter uhemmet av kjæresten som han holder kontakt med via Skype fra London der hun bor og studerer. Henrik forteller at også Charlottes far, tidligere fotballspiller Erik Thorstvedt, fikk et feminint førsteinntrykk.

- Jeg har alltid trodd at det var den homofile vennen din, sa «svigefar» til Henrik første gang de møttes, kommer det frem i intervjuet med KK.

Senere har komikeren sjarmert Thorstvedt senior som til og med var med i en sketsj på «Torsdag kveld fra Nydalen».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor holdt de forholdet hemmelig  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer