- Jeg blir ofte dømt på grunn av utseendet

Søndag sjekker fire jenter inn i «Robinsonekspedisjonen». Se alle her!

- JEG ER INGEN BIMBO: Cecilie Felice Westgård hevder hun ofte blir tatt blir tatt for å være dum, fordi hun innrømmer å ha lagt inn silikon i brystene og jobber som glamourmodell. Her er hun fotografert under Robinson-innspillingen i Malaysia. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
- JEG ER INGEN BIMBO: Cecilie Felice Westgård hevder hun ofte blir tatt blir tatt for å være dum, fordi hun innrømmer å ha lagt inn silikon i brystene og jobber som glamourmodell. Her er hun fotografert under Robinson-innspillingen i Malaysia. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Mange seere har stusset over at det var langt færre kvinner med fra start enn vanlig, da årets sesong av realityserien «Robinson-ekspedisjonen» startet i september.

Søndag blir imidlertid kjønnsbalansen rettet kraftig opp når hvert av lagene får to nye kvinnelige nykommere på stranden.

Mens lag Nord får jentene Jeanette Elstad (24) Kristine Ditlefsen (22) fra Tromsø, får søringene besøk av Tone Valle Olsen (30) fra Skien og Cecilie Felice Westgård (23) fra Elverum.

Cecile Felice - som til daglig både jobber som kranfører og glamourmodell - hevder hun var nervøs på hvordan hun ville bli mottatt av de andre deltakerne da hun ble fraktet til Robinson-stranden med båt.

- Det er alltid en utfordring å komme inn senere, siden man møter en gjeng som er sammensveiset. I tillegg blir jeg ofte dømt på grunn av utseendet, fordi jeg har silikonbrystene og sier at jeg jobber som modell. Men jeg er ikke noen dum bimbo.


- Jeg regner meg for å være mer kranfører enn modell. Og når man sitter 80-100 meter over bakken må man ha peiling på en del ting, sier jenta - som ankom Robinson-premieren i kran - til Seher.no.

Den single 23-åringen er forberedt på at det kan komme en del henvendelser fra mannlige TV-seere etter søndagens episode, men sier hun for lengst har lært seg å takle uønsket oppmerksomhet.

- Jeg hadde  hemmelig telefonnummer allerede før jeg ble med i Robinson, og er vant med at det kan komme mye rart både fra menn og kvinner som ikke liker det jeg driver med. Men det bryr jeg meg ikke om, sier jenta som har har vært igjennom to brystforstørringer siden hun var 19 år.

Cecilie Felice hevder det var viktig for henne å vise at hun ikke er redd for å ta i et tak på øya.

- Jeg er ikke redd for få litt møkk under neglene. Det å gå rundt svett og uten mulighet til å vaske seg ordentlig var noe jeg hadde forberedt meg på før jeg dro neds, så det var egentlig ikke noe problem.

- Jeg angrer egentlig ikke på noe jeg gjorde der nede, men tror nok de som kjenner meg vil si at jeg var roligere der nede enn jeg er i Norge. Hadde jeg vært like vill der nede, aner jeg ikke hvordan det ville gått, ler hun.

«Robinsonekspedisjonen» ser du på TV3 søndager kl 20.00.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var 30 stykker mot to