- Jeg blir nok en Oscar-katastrofe

Men hvordan skal hun klare å toppe dette?

FIKK KRITIKK: Helena Bonham Carters anstrekk blir stadig kritisert, og ble kåret til kveldens største motetabbe under Golden Globe-utdelingen i januar. På bilde nummer tre fra venstre er hun avbildet på Golden Globe med to ulike sko. Foto: All over press
FIKK KRITIKK: Helena Bonham Carters anstrekk blir stadig kritisert, og ble kåret til kveldens største motetabbe under Golden Globe-utdelingen i januar. På bilde nummer tre fra venstre er hun avbildet på Golden Globe med to ulike sko. Foto: All over press Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Helena Bonham Carter (44) er kjent for sin uvanlige stil, og da hun ankom den røde løperen under Golden Globe-utdelingen i midten av januar, hadde hun valgt å ha på seg én grønn og én rød sko.

Selv om det nærmer seg Oscar-utdeling, innrømmer Bonham Carter at hun ikke har bestemt seg for hva hun tar på seg.

- Jeg aner ikke, virkelig. Det kommer nok til å bli en katastrofe. Det kan gå galt i siste liten. Jeg kan ha bestemt meg for noe klassisk, for så å skifte mening og gå for noe helt annerledes. Så vi får se, sier hun til People.

44-åringen er kjent for å sjokkere i klesveien, og har mange ganger blitt slaktet for sine kostymer. Selv er hun enig i at hun ikke treffer blink hver gang.

- Noen ganger får jeg det til, andre ganger får jeg det ikke til.

Stjernen er nominert til Oscar for beste kvinnelige birolle, gjennom hennes rolle i filmen «The King's Speech». Prisutdelingen finner sted 27. februar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun ser ut som en discokule i kjole