SMIGRET: Terrengsyklist Lene Byberg innrømmer at hun ble litt smigret over å bli spurt om å stille i Cyclepassions 2010 kalender.  Foto: SCANPIX
SMIGRET: Terrengsyklist Lene Byberg innrømmer at hun ble litt smigret over å bli spurt om å stille i Cyclepassions 2010 kalender. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg blir litt smigret over å bli spurt

Terrengsyklist Lene Byberg kaster klærne for Cyclepassions kalender...

SEHER.NO: Nylig fikk sykkeltalent Lene Byberg (26) en av de største æresbevisningene kvinnelige terrengsyklister kan få, skriver Dagbladet.

Byberg fikk nemlig tilbud om å bli avbildet i Cyclepassions svært populære kalender, og stiller nå lettkledd på både februar og juni-bildene.

Det er den anerkjente fotografen Daniel Geiger som har tatt bildene, og terrengsyklisten innrømmer overfor Dagbladet at det var en ære å bli spurt, selv om bildene ofte kan være litt dristige.

- Jeg må jo innrømme at jeg blir litt smigret over å bli spurt. Denne kalenderen er litt status blant jentene, og det er faktisk en fin måte å promotere seg selv på, sier hun til avisen, men innrømmer også at hun var litt skeptisk.

I fjor takket sykkelstjernen nei til bladet.  

- Jeg var litt skeptisk også. Det å kle av seg så mye for kamera er ikke helt min stil. Men det er litt ok å få vist en annen side av seg også.

Ifølge 26-åringen, som kjører rundbane-VM i Australia neste helg, var det en veldig uvant situasjon å bli stylet opp til fotoshoot.

- Det var veldig uvant å bli sminka og stylet. Og "klærne" jeg hadde på meg var...vel, litt spesielle. Men jeg synes bildene er greie. Du kan se meg i bikini på stranda også, sier hun.
Tidligere har også terrengsyklist Gunn Rita Dahle latt seg avbilde for kalenderen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Var gravid under OL


Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.