Agnes Kittelsen:

- Jeg blir litt sjalu, kanskje

Åpner opp om ekteskapet.

<strong>STJERNEPAR:</strong> Agnes Kittelsen og svenske Lars Winnerbäck har vært gift siden 2016. I en podkast forteller førstnevnte nå om hvordan hverdagen deres er. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STJERNEPAR: Agnes Kittelsen og svenske Lars Winnerbäck har vært gift siden 2016. I en podkast forteller førstnevnte nå om hvordan hverdagen deres er. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Agnes Kittelsen (39) er en av landets mest populære skuespillere, og hadde blant annet en sentral rolle i suksesserien «Exit» på NRK.

Der spilte hun rollen som Hermine, kona til en av de fire mennene serien omhandlet. Hermine var det mange vil kalle en trofékone, men viste seg også å ha sterke meninger - til tross for at hun slet i hjemmet.

<strong>TURBULENT:</strong> Ekteskapet mellom Hermine (Agnes Kittelsen) og Adam (Simon J. Berger) er turbulent i serien. Foto: Freemantle / NRK
TURBULENT: Ekteskapet mellom Hermine (Agnes Kittelsen) og Adam (Simon J. Berger) er turbulent i serien. Foto: Freemantle / NRK Vis mer

I virkeligheten lever Kittelsen et helt annet liv, og er lykkelig gift med den svenske artisten Lars Winnerbäck (44). I april i fjor fikk de sitt første felles barn, en liten datter.

Men til tross for at de tilsynelatende lever et vanlig familieliv, er ikke parets hverdag helt som alle andres.

Kittelsen og musikerektemannen er nemlig bosatt i to byer, og har et hjem både i Oslo og Stockholm.

I Guri Solbergs (43) podkast, «Bra Damer», forteller Kittelsen hvordan det er å ha to steder å kalle «hjem».

FINANSDRAMA: Exit er en ny storsatsning på NRK, basert på historiene til fire menn fra det norske finansmiljøet.Trailer: NRK Vis mer

- Dårlig alternativ

Å bosette seg i både den norske og den svenske hovedstaden var det eneste alternativet for Kittelsen og Winnerbäck, mye på bakgrunn av at de begge hadde barn fra tidligere av.

- Alternativet var jo at jeg og min mann ikke skulle være sammen, og det opplevde vi som et dårlig alternativ. Også har vi to barn, og de barna har andre foreldre - som ikke har tatt valget om at vi skal være sammen, på en måte, sier Kittelsen.

<strong>EKTEPAR:</strong> Agnes Kittelsen og Lars Winnerbäck. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
EKTEPAR: Agnes Kittelsen og Lars Winnerbäck. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

Hun understreker videre at premisset hele veien har vært at deres barn skal fortsette sine liv akkurat som før, helt uforandret.

Derfor var det uaktuelt at skuespillerens sønn fra et tidligere forhold skulle bli tatt ut av sitt liv i Oslo, og likedan med Winnerbäcks sønn. Dermed bor de nå i to byer.

Lars Winnerbäck sa også mye av det samme til Expressen i 2016:

- Vi har jo barn begge to. Barna har flere foreldre enn oss, så vi kan ikke bare dra. Jeg tror min sønn gjerne vil bo i Stockholm, og hennes sønn vil nok bo i Oslo. Vi får pendle litt. Det går så bra, det gjør det faktisk.

<strong>STJERNE:</strong> Agnes Kittelsen er en av Norges mest populære skuespillere, både i film og på scenen. Her er hun avbildet under innspillingen av filmen «Kon-Tiki» i 2011. Foto: NTB Scanpix
STJERNE: Agnes Kittelsen er en av Norges mest populære skuespillere, både i film og på scenen. Her er hun avbildet under innspillingen av filmen «Kon-Tiki» i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Enkelte utfordringer

I podkasten er 39-åringen også ærlig om hvordan det er å være gift med en som anses som en superstjerne i hjemlandet Sverige.

- Skal jeg være helt ærlig synes jeg det er litt vanskelig. Jeg synes det har noen utfordringer, forteller hun.

Kittelsen og Winnerbäck forlovet seg sommeren 2015, og giftet seg i all hemmelighet i april året etter.

- Jeg er veldig heldig som har fått Lars. Men vi har mye å gjøre, begge to. Han turnerer mye, og det skal jeg gjøre framover også, sa Kittelsen til Dagbladet kort tid etter bryllupet.

Winnerbäck er en populær musiker og låtskriver, og fanskaren hans er enorm, da spesielt i Sverige. Til tross for at hverdagen deres ikke blir påvirket av dette, legger ikke «Exit»-stjernen skjul på at hun merker det.

VARM I TRØYA: Nicolai Cleve Broch og Agnes Kittelsen er igjen å se i samme TV-serie, denne gangen som et småmuggent ektepar. Video: TV 2/Rød løper Vis mer

Hun påpeker blant annet at det er en annen kultur i Sverige hva gjelder å komme bort og hilse på kjendiser, og innrømmer at hun kan føle seg noe sjenert og beklemt, selv om hun synes det er hyggelig å se hvilken påvirkning ektemannen har på folk.

Samtidig har hun lagt merke til at ektemannen får mye oppmerksomhet fra kvinnelige fans under alle konsertene sine.

<strong>ARTIST:</strong> Lars Winnerbäck anses som en superstjerne i Sverige, og har også spilt flere konserter i Oslo. Her er han avbildet på Sentrum Scene i 2015. Foto: NTB Scanpix
ARTIST: Lars Winnerbäck anses som en superstjerne i Sverige, og har også spilt flere konserter i Oslo. Her er han avbildet på Sentrum Scene i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Er jo veldig mye damer

Da hun i høst var til stede under turnéavslutningen til ektemannen i Globen (konsertarena i Stockholm, journ. anm), var det veldig tydelig.

- Det er litt dobbelt. Jeg er litt stolt, og litt «uæ», det er jo veldig mye damer, da. Jeg blir ikke urolig, men jeg blir litt sjalu, kanskje. Nei, jeg blir ikke det heller, det er bare litt parallellt. For han er jo mannen min, og det er lite som minner om den rockestjernen hjemme. Men mest av alt er jeg glad for at han får gjøre det han er så glad i å gjøre i den skalaen, sier hun, og understreker at det er hun som føler hun har «vunnet», da hun «har fått en utrolig fin mann».

Vis mer

LES OGSÅ: - Sannheten bak sjokkforvandlingen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer