<strong>STØTTER HVERANDRE:</strong> Nå raser Khloé mot PETA fordi de støtter aktivisten som angrep søsteren. Her er hun sammen med søstrene Kim, Kourtney og moren Kris Jenner.  Foto: All Over Press
STØTTER HVERANDRE: Nå raser Khloé mot PETA fordi de støtter aktivisten som angrep søsteren. Her er hun sammen med søstrene Kim, Kourtney og moren Kris Jenner. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg blir kvalm av oppførselen deres

Har kledd seg naken for PETA, men nå angrer Khloé Kardashian etter angrepet på søsteren.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Khloé Kardashian (27) har flere ganger posert naken for bilder i dyrevernorganisasjonen PETAS kampanjer mot pels, men nå vil hun ikke lenger assosieres med dem. Nylig ble Khloés søster Kim angrepet med mel av en dyrevernsaksjonist som mener hun bruker for mye pels. Nå har PETA gått ut og støttet melstuntet, noe som får Khloé til å rase.

- Jeg har akkurat hørt at kvinnen som angrep min søster har nære bånd til PETA, selv om de har nektet for det, sier Khloé ifølge Bang Showbiz .

Realitystjernen forteller at hun er svært skuffet over måten PETA har håndtert situasjonen.

- Jeg har støttet PETA i lang tid, men jeg har også understreket at jeg er imot mobbing, så dette var en stor skuffelse for meg. Jeg støtter ikke vold og mobbing og det som skjedde med Kim var akkurat det, sier hun.

Søsteren Kim skal nå ha anmeldt kvinnen til politiet og PETA har lovet å støtte den ukjente kvinnen i en eventuell rettssak.

- Det ville vært mye bedre dersom hun utviklet seg og forbedret imaget sitt ved å donere de vulgære pelsene til de hjemløse. Aktivisten handlet fra hjertet, noe det ikke virker som Kim har. Hun burde få seg et liv, noe hun nekter å la dyr ha, skriver organisasjonen i en pressemelding.


Khloé fortsetter ordkrigen på sin blogg, der hun forsvarer søsteren.

- Jeg blir kvalm av oppførselen deres. Alle er rett til sine egne meninger – personlig går jeg ikke i pels, men det betyr ikke at jeg tvinger mine meninger på noen andre, spesielt ikke ved å mobbe dem.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Trengte hun virkelig mer former  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer