- Jeg blir kvalm av one-night stands

Megan Fox hevder hun kun har sagt ja til to menn...

MØTTE HVERANDRE PÅ TV-SETTET: Megan Fox har vært sammen med den tidligere "Beverly Hills 90210"-stjernen Brian Austin Green siden 2004, og paret bor sammen med Brians åtte år gamle sønn på en gård utenfor Los Angeles. Foto: All Over Press
MØTTE HVERANDRE PÅ TV-SETTET: Megan Fox har vært sammen med den tidligere "Beverly Hills 90210"-stjernen Brian Austin Green siden 2004, og paret bor sammen med Brians åtte år gamle sønn på en gård utenfor Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Megan Fox (23) har fått millioner av mannlige fans og har flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner etter gjennombruddet i "Transformers"-filmene, men selv hevder hun at det skal svært mye til før hun går til sengs med en mann.

I tillegg til sin nåværende kjæreste - "Beverly Hills 90210"-skuespilleren Brian Austin Green (36) - hevder Megan Fox i et intervju med bladet Harper's Bazaar at hun kun har hatt sex med en annen mann.

- Jeg har kun ligget med to menn hele mitt liv. Barndomskjæresten min og Brian. Jeg kan aldri ha sex med en person jeg ikke elsker. Tanken gjør meg kvalm. Jeg har aldri vært i nærheten av å ha en one-night stand noensinne, sier hun til det nyeste nummeret av bladet Harper's Bazaar ifølge Daily Mail.


Fox' barndomskjæreste Ben Leahy (26) beskrev i 2008 Megan som "vill, sexy og veldig interessert i å eksperimentere med nye ting" i de tre årene de var sammen mens de gikk på videregående skole i Florida.

Etter at forholdet tok slutt har Megan Fox tidligere avslørt at hun forelsket seg i en kvinnelig stripper.

Men etter at hun ble sammen med Brian Austin Green hevder Megan at hun nå lever et svært stille liv på en gård utenfor Los Angeles, hvor hun også er stemor for Brians åtte år gamle sønnen Kalassus.

- Ingen ser på meg på den måten, men jeg har aldri hatt problemer med noe av det, fra å lese for ham om kvelden til å følge ham på skolen, sier hun ifølge Daily Mail.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: - Jeg var mer interessert i fisking