- Jeg blir kvalm av meg selv

Og filmstjernen kan bare forestille seg hva alle andre føler...

FORSØKER Å IKKE VÆRE MED I FOR MANGE FILMER: Ryan Gosling orker ikke å se seg selv på hverken TV eller på film. Da blir han nemlig kvalm. Foto: Stella Pictures
FORSØKER Å IKKE VÆRE MED I FOR MANGE FILMER: Ryan Gosling orker ikke å se seg selv på hverken TV eller på film. Da blir han nemlig kvalm. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Ryan Gosling, som for alvor ble kjent gjennom «The Notebook», orker ikke å se seg selv i hverken filmer eller på TV - da blir han nemlig kvalm.

- Jeg forsøker å ikke lage for mange filmer. Jeg blir kvalm av meg selv, så jeg kan bare forestille meg hva alle andre føler. Nå har jeg to filmer som kommer ut samtidig, jeg kjenner at jeg begynner å bli dårlig allerede, sier Gosling til Los Angeles Times.

Den Oscar-nominerte skuespilleren er aktuell i to filmer, «Blue Valentine» og «All Good Thing»s, denne måneden. Han innrømmer at han synes det er vanskelig å ikke arbeide.

- Jeg liker egentlig ikke å bli intervjuet, fordi jeg ikke har noen svar på hvorfor jeg er skuespiller. Det er som en tvangshandling. Akkurat som mennesker som spiser og spiser og spiser, de vet heller ikke hvorfor. Men de klarer ikke å stoppe. Akkurat slik er det for meg. Når du befinner deg på filmsettet, og kaster deg utenfor en bru, er det lett å tenke «Hvorfor gjør jeg dette?». Jeg vet faktisk ikke, sier han.

Når Gosling snakker om å kaste seg utenfor en bru, så referer han til en scene i «Blue Valentine», hvor han hopper utenfor Manhattan-broen. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: La på seg 30 kilo før filmrolle