ANGRER: Sandra Brataker angrer stort på at hun var intim med Øystein Myhren Storaa på realityhotellet.
ANGRER: Sandra Brataker angrer stort på at hun var intim med Øystein Myhren Storaa på realityhotellet. Vis mer

- Jeg blir kvalm av å se det på TV

«Paradise Hotel»-Sandra angrer på natten med Øystein bak kjærestens rygg.

Publisert

SEOGHØR.NO: I april avslørte «Paradise Hotel»-duoen Sandra Brataker (20) og Jørgen William Hagen Haug (24) til Seoghør.no, at de to er svært forelsket i hverandre.

Men det var spesielt én episode av realityprogrammet som de begge har gruet seg til å se - mandagens episode hvor Sandra havnet i sengen med realitykollega Øystein Myhren Storaa (21).

Før Sandra i april ble stemt ut av konkurransen, utviklet hun og Jørgen følelser for hverandre.

Det førte til at de to ble kjærester etter at de kom hjem til Norge.

Da hun kom inn igjen på hotellet i mandagens episode havnet Sandra imidlertid for andre gang til sengs med  Øystein - uten at Jørgen ante noenting.

Angrer sårt

Det var et gjensyn Sandra gjerne skulle vært foruten. Til Seoghør.no sier hun at hun angrer sårt på valget hun tok den kvelden.

- Det som skjedde mellom meg og Øystein var egentlig bare teit og skulle aldri ha skjedd. Jeg vet ikke selv hva jeg tenkte på og angrer den dag i dag på at jeg gjorde det. Jørgen betydde mye mer for meg der inne og jeg ville jo egentlig bare stå med han. Men jeg så at han stod med Stine, så ville ikke splitte de to, sier Sandra til Seoghør.no.

- Jeg blir helt kvalm av og se det i dag og har skikkelig dårlig samvitighet ovenfor Jørgen, siden han var så sinnsykt glad i meg der inne noe jeg ikke helt forstod.

FEIL VALG: Sandra Brataker er i dag kjæreste med Jørgen William Hagen Haug, og mener hun tok feil valg da hun gikk til sengs med Øystein.
FEIL VALG: Sandra Brataker er i dag kjæreste med Jørgen William Hagen Haug, og mener hun tok feil valg da hun gikk til sengs med Øystein. Vis mer
SJARMØR: Øystein Myhren Storaa har sjarmert flere av damene på hotellet i senk.  Foto: Ida Nikolaisen
SJARMØR: Øystein Myhren Storaa har sjarmert flere av damene på hotellet i senk. Foto: Ida Nikolaisen Vis mer

- Det er meg og Sandra uansett

Øystein  hadde sex med deltageren Mikela Beckovic allerede første natten, og har til nå hatt sex med tre av de kvinnelige deltagerne i årets Paradise-sesong.

Vis mer

Men også han angret etter å ha hoppet til køys med Sandra for andre gang.

- Jeg vil jo ikke at Eileen (Eriksen, Øysteins romvenninne på hotellet, red.anm) eller Jørgen skal få vite det. Spesielt Jørgen, for jeg vet han er betatt av Sandra. Det var ikke spesielt kult gjort, sa han til kameraene i episoden dagen etter.

Seoghør.no har prøvd å få kontakt med Jørgen, men har ikke lyktes.

Men på Instagram, viser han tydelig at avsløringen ikke har ødelagt forholdet til Sandra på noe måte.

- Dere kan si akkurat hva dere vil. Pressen kan skrive akkurat hva de vil. Men det spiller ingen trille. Det er meg og Sandra uansett, skriver han på sin profilside.

- Er nok litt forelsket

Da Seoghør.no først gjorde det kjent at Jørgen og Sandra var blitt mer enn venner, manglet det ikke på kjærlighetserklæringene.

- Vi har vært sammen veldig mye etter vi kom hjem fra Mexico, og jeg har blitt vanvittig glad i henne. Hun er vanvittig bra for meg. Morsom, ærlig, har bein i nesa og selvfølgelig veldig fin. Akkurat det jeg trenger. Jeg er nok litt forelsket, sa Jørgen.

Også for Sandra var det tydelig at det virkelig var noe stort på gang.

- Jeg har blitt veldig glad i han! Det kan jeg si, og kunne ikke tenkt meg per dags dato å være med noen andre. Jeg er ganske betatt, sa hun da.

Realitykollegaene var også partnere inne på hotellet, og ifølge Jørgen, kan de to takke konkurransen for at de fant hverandre.

- Jeg trodde ikke jeg var i stand til å bli så glad i noen jente, men jeg måtte tydeligvis være med på «Paradise Hotel» for å finne en som jeg kunne bli så glad i, sa han.

Paradise Hotel sendes kl 22.30 på TV3 mandag til torsdag.

FØLELSER: Sandra og Jørgen avslørte til Seoghør.no at de har sterke følelser for hverandre.
FØLELSER: Sandra og Jørgen avslørte til Seoghør.no at de har sterke følelser for hverandre. Vis mer

LES OGSÅ: Her er det nye hotellet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer