TILBAKE HOS EKSEN: Amy Winehouse og eks-mannen Blake Fielder-Civil skal ha funnet tilbake til hverandre. Det liker ikke sangerens pappa. Foto: Stella Pictures
TILBAKE HOS EKSEN: Amy Winehouse og eks-mannen Blake Fielder-Civil skal ha funnet tilbake til hverandre. Det liker ikke sangerens pappa. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg blir knust hvis de blir sammen igjen

Superstjernens pappa med klar oppfordring.

SEHER.NO: I desember gikk Blake Fielder-Civils (31) mor, Georgette, ut og hevdet sønnen skulle gifte seg på nytt med ekskona og skandalesangeren Amy Winehouse (26). Det kun fem måneder etter at paret skilte seg.

Litt etterpå avslørte Blake selv at han og Amy har gifteplanene klare.

- Vi er sammen igjen, og vi er forlovet. Amy og jeg har snakket om å gifte oss igjen, og starte en familie. Vi ønsker definitivt å ha barn, sa han den gang.  

Det får Amys far til å reagere kraftig. Nå vil han stoppe forsoningen mellom de to, fordi han mener noe slikt bare betyr trøbbel for deres nå narkotikafrie liv.

- Det er muligheter for at de blir sammen igjen på permanent vis, ettersom hun elsker ham. Så hva skal jeg gjøre? Men jeg vil bli knust. Jeg er bekymret for situasjonen, og skal oppfordre henne alt hva jeg kan. Forholdet mellom dem var en katastrofe, det var destruktivt - og de var bare heldige at ikke en av dem døde, sier Mitch Winehouse til Closer Magazine.

Selv tror Amys far at han vet svaret på hvorfor forholdet mellom de to heller aldri kommer til å fungere.

- To mennesker som begge er rusmisbrukere kan ikke være sammen, mener han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, de skal gifte seg