EKTE BLOND?: -Alle kvinner vil være blonde. Det finnes ikke en mørkhåret kvinne som er pen, sier Anna Anka i programmet ''Anna Ankas jul'' som vises på svensk TV: Foto: Scanpix
EKTE BLOND?: -Alle kvinner vil være blonde. Det finnes ikke en mørkhåret kvinne som er pen, sier Anna Anka i programmet ''Anna Ankas jul'' som vises på svensk TV: Foto: ScanpixVis mer

- Jeg blir heller skallet enn mørkhåret

Anna Anka går til frontalangrep mot brunetter.

SEHER.NO: - Jeg har aldri syntes at mørhårede har samme utstråling eller er like freshe som blonde jenter, sier Anna Anka i TV-programmet ''Anna Ankas jul''. Det skriver svenske Expressen.se

Og:

- Det finnes ikke noe mer sexy enn en blond jente med solbrun hud. Mens mørkhårete bare ser skitne ut, sier Anka, før hun fyrer seg opp over ulike kjendiser.

- En kjerring
Og Victoria Beckham (35) er blant brunettene som får gjennomgå i Ankas julehilsen.

- Fy faen, så så fæl hun er. Det store hodet til den smale kroppen.

Skuespiller Elisabeth Taylor får følgende beskrivelse:

- For ei kjerring!

Og til slutt er det Carmen Electra som får gjennomgå.

- Hon är vidrig och ser ut som ett rövhål. Ett sprängt rövhål. (sic!) Det finnes ikke en eneste mørk dame som er pen, tordner hun.

- Kjedelige
Senere i programmet følger hun opp med følgende oppsiktsvekkende uttalelser.

- Kvinner vil bare være blonde. For det er mer attraktivt og ser bedre ut. Mørkhårige er svært kjedelige, det finnes ingen eksotisk spenning i dem. De bare flyter ut.

Det Anna Anka glemmer er at hun selv var mørkhåret en gang. I 1993 konkurrerte Anka, da Anna Åberg i skjønnhetskonkurransen Frøken Skåne - som brunette. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ:  Vi elsker hverandre og er sammen