UTVIDER: - Idéellt ønsker jeg meg tre biologiske barn til, og så skal jeg adoptere, forteller Jordan til The Sun. Foto: STELLA PICTURES
UTVIDER: - Idéellt ønsker jeg meg tre biologiske barn til, og så skal jeg adoptere, forteller Jordan til The Sun. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Jeg blir gravid neste år

Jordan benekter skilsmisse og ønsker nye barn velkommen i familien.

SEHER.NO: Den siste tiden har det gått rykter om at det tre år lange ekteskapet mellom Katie "Jordan" Price (30) og Peter Andre (35) går mot slutten, og Jordan har desperat prøvd å få slutt på spekulasjonene rundt bruddet.

For å sette ned foten én siste gang, har Joran nå gått ut og sagt at hun ønsker seg tre barn til og et adoptivbarn med ektemannen, skriver The Sun.

Skilsmisseryktene mellom puppemodellen og ektemannen og den britiske popartisten Peter Andre startet for fullt i forrige uke, da Andre ankom Los Angeles alene, men Jordan var raskt ute og avfeide ryktene som sludder.

Price hevder nå at ekteskapet er bedre enn noensinne, og at barna Harvey (6), Junior (3) og Princess Tiamii (16mnd) snart kan vente seg tilskudd til søskenflokken.

- Idéellt ønsker jeg meg tre biologiske barn til, og så skal jeg adoptere, forteller Jordan til The Sun.

Katie Price og ektemannen, som har realityshowet "Katie & Peter: The Next Chapter" sammen, planlegger altså barn, men ikke med det første.

- Nå vil jeg bare konsentrere meg om å trene for å løpe maraton, så det blir ikke i år, men forhåpentligvis blir det til neste år, sier hun til tabloidavisen.

- Det eneste jeg vet er at jeg ikke er ferdig med å få barn!

Også Peter André har gått hardt ut mot skilsmisseryktene, og til New! Magazine fortalte han nylig at det skal mye til for at han forlater kona.

- Jeg er ikke den typen som noensinne ville forlatt noen, uansett hvor ille ting hadde vært, uttalte han.

Jordan og Peter Andre giftet seg i 2005 og har sammen sønnen Junior (3) og datteren Princess Tiàamii (16 mnd). Peter Andre er også stefar til Jordans eldste sønn Harvey (6) som hun fikk med fotballspilleren Dwight Yorke (36).

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Får Hilton til å se kjedelig ut