- Jeg blir forvist til sengen

For Katy Perry er det et slit å være sexgudinne...

SEXGUDINNE: Katy Perry avslører at hun blir forvist til sengen mesteparten av uken. Foto: All Over Press
SEXGUDINNE: Katy Perry avslører at hun blir forvist til sengen mesteparten av uken. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: "I Kissed A Girl"-sangeren Katy Perry (25) hadde litt av et ansvar foran seg, da hun valgte å gå inn i et forhold med komikeren Russell Brand (34).

Brand har nemlig litt av et rykte på seg når det kommer til kvinner, og hevdet selv tidligere at han hadde sex med hele 90 kvinner i måneden.

Nå begynner Perry å kjenne presset. Ifølge Contactmusic.com snakker popstjernen ut om hvordan det ligger an hjemme hos paret når det kommer til sex.

- Kan du forestille deg hvilket ansvar jeg har på meg? Bare tenk på hans rykte. Jeg er forvist til senga mesteparten av uken, sier Perry ifølge nettstedet.

Men 25-åringen har ingen problemer med å tilfredsstille sin fremtidige ektemann. Stolt forteller hun om hvor stolt hun er av Russell.

- Han ser ut som en blanding av Jim Morrison, Charles Manson, Jesus og Elvis Presley. Han er et vandrende geni. Jeg blir smartere bare av å stå ved siden av ham.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kastet flaske i hodet på kjæresten