- Jeg blir fortsatt tatt for å være homo

Stian Blipp avslører at forholdet til kjæresten Jamina ikke har stoppet rykteflommen rundt legningen hans.

Publisert

SEOGHØR.NO: På tampen av 2013 kunne Se og Hør avsløre at programleder Stian Blipp (26) hadde funnet lykken med tre år eldre Jamina Iversen. 

Siden den gang har turtelduene blitt samboere i en millionleilighet i Oslo, og nylig avslørte kjekkasen at Jamina er «the one».

I et intervju med «Morgenshowet» på radiokanalen NRJ tirsdag, med Mattis Mjåset, Marte Bratberg og Stian Røste, avslørte den tidligere «Idol»-programlederen at det selv i dag florerer rykter om at han er homofil. 

Hør utdrag fra intervjuet øverst i saken!

- Jeg var på McDonalds på vei til Gøteborg med min kvinnelige kjæreste, og der var det masse russ. Også kom det bort en jente - som var kjempefull - og spurte hvem jeg var med. Så pekte jeg mot kjæresten min, og da sa hun: «Jeg var sikker på at du var homo», sa han i radiointervjuet.

- Det er et rykte som jeg tror lever ennå, røpet 26-åringen videre.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGE SAMBOERE: Stian Blipp og samboeren Jamina Iversen har vært et par siden 2013.  Foto: Andreas Fadum
LYKKELIGE SAMBOERE: Stian Blipp og samboeren Jamina Iversen har vært et par siden 2013. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Hans første kjæreste

Det var da den blide bergenseren var gjest i TV2-programmet «En kveld hos Kloppen» forrige måned at han åpnet seg om sine varme følelser for Lillehammer-skjønnheten - som er hans første ordentlige kjæreste. 

- Jeg har jo møtt mange som har vært snille og fine damer, men så er det det der: «Skal jeg være med bare denne dama her framover?». Og dette er den første damen som har fått meg til å falle tilbake på «ja» hver gang jeg har stilt meg det spørsmålet, røpet Blipp til programleder Solveig Kloppen (44).

I videoen nedenfor snakker Stian Blipp om kjæresten Jamina:

Ble samboere 

Selv om lykken åpenbart smiler for det forelskede paret, har Jamina tidligere avslørt at det ikke er alle som er like fornøyde med at hun kapret den populære programlederen. 

- Nei, det er ikke alle som er like glad i meg. Det hender jeg blir vekket av at mobilen ringer om natten, så hører jeg «drittkjerring» før de legger på, fortalte Iversen til Se og Hør i fjor. 

Det var i 2014 Stian og Jamina flyttet sammen inn i en leilighet like ved Slottsparken i Oslo, som de punget ut 6,7 millioner kroner for.

Her snakker Stian Blipp om samboerskapet med Jamina:

LES OGSÅ: - Livet har aldri vært større og skjørere 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer