Andrea Eriksen:

- Jeg blir flau

Uttaler seg om farens kjærlighetsliv.

SVARER: Andrea Eriksen svarer på spørsmål om hva hun tenker om en eventuell ny stemor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør.

SVARER: Andrea Eriksen svarer på spørsmål om hva hun tenker om en eventuell ny stemor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør.

Vis mer
Publisert

Kjendismanager David Eriksen (54) har lenge vært et kjent fjes i Norge, og da realityprogrammet «Alle elsker David» rullet over norske TV-skjermer, trådte også familien hans inn i rampelyset.

54-åringen hadde lenge et forhold til 25 år yngre Hedvig Sophie Glestad (30), men april i fjor ble det kjent at de hadde gått hver til sitt.

SVARER: Kjendismanager David Eriksen svarer på datingryktene som verserer rundt ham. Video: Luna Lea. Vis mer

- Føler meg litt for gammel

I den nyeste sesongen av TV 2-serien nevner Glestad at hun fortsatt vil se barna til ekskjæresten, og det ser også ut til at hun og Eriksen har beholdt vennskapet.

Duoen har nemlig blitt observert sammen en rekke ganger siden bruddet, og møtte blant annet opp på Se og Hør Reality Awards sammen i fjor.

Likevel har det begynt å florere rykter rundt Eriksen om en ny kjæreste, og da Se og Hør møtte datteren Andrea Eriksen (25) under Vixen Awards svarte hun ærlig på hva hun tenker om farens datingliv.

Fortsett å se med Se & Hør Pluss

Kjøp tilgang fra 39,-

Har du allerede en bruker? Logg inn

Steg 1/3
Steg 1/3

Få tilgang til eksklusivt TV-innhold og artikler

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort

Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

HJEMME ALENE: I «Nødt eller sannhet» inviterer programleder Hasse Hope åtte forventningsfulle kjendiser «hjem» til seg. La flasken spinne, og den skamløse vinne! Vis mer

På spørsmål om hva hun tenker om å få en eventuell ny stemor, svarte hun:

- Jeg tenker at jeg føler meg litt for gammel til å bry meg akkurat nå. Jeg bryr meg ikke.

- Hva tenker du om at faren din er så utleverende på TV?

- Jeg blir alltid flau, men jeg lar ikke det gå inn på meg.

Kryptisk

Kjendismanageren har holdt kortene tett til brystet hva gjelder å uttale seg om datinglivet sitt. På Alexandra Joners (31) Halloweenfest i fjor dukket Eriksen opp alene, men overfor Se og Hør svarte han imidlertid kryptisk på spørsmål om han dater.

- Alle driver med litt dating, svarte han med et lurt smil.

MAKEOVER: Det tilspisser seg i «Nødt eller sannhet», og bare de tøffeste karrer seg videre. Artist Jorun Stiansen overrasker konkurrentene da hun må barbere øyenbrynet. Vis mer

Det gjenstår å se om det dukker opp en ny flamme i realityseriens nye sesong. Andrea Eriksen kunne nemlig bekrefte overfor Se og Hør at det kommer en ny sesong av «Alle elsker David».

LES OGSÅ: - Kapret det jeg ville ha

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer