FRUKTBART SAMLIV: – Vi gleder oss, sier Andreas Ygre Wiig og kjæresten Hannah Sophie Sæthre Schanz. De skal bli foreldre for første gang, og stråler av lykke. Foto: Andreas Fadum
FRUKTBART SAMLIV: – Vi gleder oss, sier Andreas Ygre Wiig og kjæresten Hannah Sophie Sæthre Schanz. De skal bli foreldre for første gang, og stråler av lykke. Foto: Andreas FadumVis mer

- Jeg blir en sporty pappa

Snowboardstjernen Andreas Ygre Wiig ser frem til han får en sønn med sin vakre kjæreste Hannah Sophie.

SEOGHØR.NO: I februar kunne Se og Hør avsløre at snowboardstjernen Andreas Ygre Wiig (35) hadde funnet lykken med den vakre modellen Hannah Sophie Sæthre Schanz (25).

Kun to måneder etter, annonserte det ferske paret at de venter barn sammen. Det avslørte de via å dele et ultralydbilde med sine mange hundre Facebook-venner.

Da den tidligere toppidrettsutøveren møtte opp for å delta i den årlige kjendiskampen under Norway Cup forrige uke, var hans nydelige kjæreste på plass som tilskuer.

LES OGSÅ: I tirsdagens utgave av Se og Hør kan du blant annet lese mer om sjokkbruddet mellom Märtha Louise og Ari Behn.  Foto: Faksimile Se og Hør
LES OGSÅ: I tirsdagens utgave av Se og Hør kan du blant annet lese mer om sjokkbruddet mellom Märtha Louise og Ari Behn. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

– Vi gleder oss veldig, begge to. Det blir jo noe nytt, som vi ser fram til med stor glede, strålte han til Se og Hør om den kommende farsrollen.

Får en liten gutt

Ygre Wiig kunne også avsløre at samboerparet venter en liten sønn, noe som er til stor glede for den veltrente 35-åringen.

– Hvordan blir du som far?

– Jeg blir nok en sporty far. Jeg liker jo godt å holde meg i aktivitet, og det vil jeg fortsette med. Det går jo fint å jogge med barnevogn, sa han lattermildt. 

Hannah flyttet nylig tilbake til Norge etter å ha bodd i København i to år.

LES OGSÅ: Jamie Oliver ble pappa igjen