- Jeg blir en dust, jeg!

Ingrid Bjørnov ble mo i knærne av å møte ABBA-heltene...Se video og bilder!

MO I KNÆRNE: Ingrid Bjørnov fikk en god klem av sitt store idol - Björn Ulvaeus.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
MO I KNÆRNE: Ingrid Bjørnov fikk en god klem av sitt store idol - Björn Ulvaeus. Foto: Seher.no/Anders Myhren Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Se videointervju med kjendisgjestene, samt ABBA-stjernene nederst i saken!

Torsdag kveld var det duket for storslagen teaterfest i Oslo, da en av verdens største og mest sette musikal-sensasjoner, ABBA-musikalen "Mamma Mia", hadde premiere på Folketeateret.

I tillegg til flere av landets største stjerner innen kultur, næringsliv og politikk, hadde ABBA-legendene Björn Ulvaeus (63) og Benny Andersson (62) tatt turen til Oslo for å se den norske utgaven av musikalsuksessen.

Og superstjernene skapte totalt kaos da de skred ned den røde løperen blant de 1400 inviterte gjestene.

Blant dem som synes det var spesielt gjevt med utenlandsbesøk, var da artist Ingrid Bjørnov (45), som har skrevet om alle musikal-låtene til norsk.

Bjørnov har truffet både Benny og Björn tidligere, i forbindelse med arbeidet med "Mamma Mia!". Likevel innrømmer hun at det var kjempestas å få treffe dem igjen, og da særlig Björn, som hun fikk en stor og varm klem av.

Jeg er i ferd med å få pulsen ned under 400 nå, jeg er bare lykkelig over at de kjente meg igjen. Nei, jeg blir helt...jeg blir en dust jeg altså, når jeg er sammen med dem. Gi meg Madonna og jeg kan hilse som et normalt menneske, men ikke de to der. De har vært mine forbilder siden jeg var liten, ler Bjørnov til Seher.no.

Men hun er ikke like nervøs for at forbildene skal se forestillingen, som hun har vært med på å lage.

- Ja og nei, jeg vet liksom ikke. Jo, jeg er spent, men jeg tenker at det ligger så langt tilbake i tid for dem og at de har huet sitt på et helt annet sted, men på en annen side, de kom, ler hun.

Elisabeth "Bettan" Andreassen var også blant de norske stjernene som var tilstede på musikalpremieren. Og den folkekjære artisten innrømmer at hun har et stort forhold til ABBA.

- Åh, det er kjempemasse. Både det at jeg elsket det da jeg var yngre og det at jeg har truffet Benny og at jeg synger mye av musikken deres og akkurat nå har en plate med låtene deres ute. Så jeg har masse forhold og de har inspirert meg i alle år, forteller en strålende blid Bettan.

Lisa Stokke hadde hovedrollen som Sofie i den aller første oppsetningen av "Mamma Mia!" i London, og gledet seg enormt til å se den norske utgaven.  

- Det er helt fantastisk, jeg gleder meg så masse, både til musikalen og å se vennene mine på scenen, og til å se Mari som er så nydelig og skal spille Sofie, og dette fantastiske bygget og teateret. Du kjenner at hele bygget kribler her, forteller hun.

Blant andre norske stjerner som hadde tatt turen på musikalpremiere torsdag kveld var Statsminister Jens Stoltenberg, Wenche Myhre, Mari Maurstad, Guri Schanke, Øyvind Blucnk, Henriette Lien, Geir Bie, Maria Haukaas Storeng, Anette Stai og "Hotel Cæsar"-paret Anette Hoff og Nils Ole Oftebro.

Se flere bilder og videointervjuer med Benny, Björn og de andre musikalgjestene nederst i sak!

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Strålte på Folketeater-åpning![obj:media:7661]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer