- Jeg blir ekstremt kosete i senga

Årets Paradise-deltakere tenker kun på en ting i Mexico...

PARADISE-JENTENE: la ikke skjul på at de er svært spente på å møte årets mannlige deltakere da Seher.no møtte dem før innsjekking på realityhotellet i Mexico. På grunn av at alle deltakerne ikke er på plass, kan Seher.no foreløpig ikke røpe d Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no
PARADISE-JENTENE: la ikke skjul på at de er svært spente på å møte årets mannlige deltakere da Seher.no møtte dem før innsjekking på realityhotellet i Mexico. På grunn av at alle deltakerne ikke er på plass, kan Seher.no foreløpig ikke røpe d Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: (MEXICO) Innspillingen av årets seesong av realityserien «Paradise Hotel» er i gang i Mexico, og da Seher.no møtte deltakerne rett før innsjekking på det skandaleombruste hotellet, innrømmet både guttene og jentene at de ikke klarte å tenke på annet enn det motsatte kjønn.

- Vi har vel ikke snakket om noe annet enn sex og hvordan vi tror damene kommer til å se ut, siden vi kom til Mexico og ventet på at vi skulle få komme til hotellet.


- Personlig liker jeg blonde jenter med litt former, så jeg håperjeg havner på rom med en slik jente, men selvfølgelig er jeg åpen for alt, sier en av guttene til Seher.no og ler.

På grunn av at alle deltakerene ennå ikke er på plass i Mexico, kan Seher.no ennå ikke avsløre identiteten til de som er med fra starten av «Paradise Hotel».

Jentene legger imidlertid ikke skjul på at de er like nysgjerrige på hvordan guttene ser ut.

En av jentene avslører til Seher.no at hun tidligere har datet både jenter og gutter, men har satt seg som mål at hun ikke skal ha sex foran TV-kameraene.

Det er imidlertid ikke alle de andre jentene like sikre på om de klarer å unngå.

- Problemet mitt er at jeg blir veldig flørtete når jeg blir full, og jeg blir nok ekstremt kosete i Paradise-senga hvis jeg deler den med en hyggelig fyr.

På forhånd tenker jeg at å ha sex på TV er det verste som kan skje meg, men jeg kan ikke se bort fra at det kan skje, sier en av årets jenter til Seher.no.


Årets innspilling vil foregå på samme sted som de tre foregående sesongene, og Triana Iglesias (29) har igjen fått jobben som programleder.

Det er foreløpig ikke kjent når årets sesong av «Paradise Hotel» vil få premiere på TV3.

Pressekontakt Line Vee Hanum (34) i TV3 sier kanalen har stor tro på at årets Paradise-deltakere vil lage mye drama på TV-skjermen.

- Årets cast er mer variert enn noensinne. Noen av deltakerne er typer man aldri har sett i serien før. Det blir spennende å se hvordan de takler tilværelsen på hotellet, sier hun til Seher.no. 

 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Stjernetreneren gravid igjen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer