LEGGER SEG UNDER KNIVEN: Tidligere supermodell Janice Dickinson er en stor fan av plastisk kirurgi, og vurderer nå å legge seg under kniven igjen.  Foto: All Over Press
LEGGER SEG UNDER KNIVEN: Tidligere supermodell Janice Dickinson er en stor fan av plastisk kirurgi, og vurderer nå å legge seg under kniven igjen. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg blir det heiteste liket på planeten

55-åringen nekter å slutte med plastisk kirurgi.

Publisert
SEHER.NO:  Tidligere «America's Next Top Model»-dommer og supermodell Janice Dickinson (55) er i vinden igjen.

Den spreke 55-åringen, som tidligere har slitt med alkoholproblemer, holder for tiden på med innspillingen av den amerikanske realityserien «Celebrity Rehab», og nylig poserte hun også kliss naken for britiske Closer magazine.

I et intervju med samme blad forteller Janice, som kaller seg verdens første supermodell, at hun «elsker kroppen sin» etter de mange plastiske operasjonene hun har gjennomgått, skriver Daily Mail.

55-åringen la seg under kniven allerede i en alder av 32 år.


Og tv-profilen avslører at hun aldri vil få nok av å «fikse på utseendet».

- Det er ikke noe som heter for mye. Jeg er for alt som gjør at et individ føler seg bedre. I 40-årene begynte jeg å bruke Botox, og nå tar jeg det hver sjette måned, sier hun.

Dickinson forteller også at hun vurderer å operere halsen for andre gang.

- Mine rådgivere sier at jeg burde bli kvitt halsen min. Du kan gjøre et inngrep bak i halsen som vil stramme opp. Om jeg vurderer det? Alltid! Jeg kommer til å bli det heiteste liket på planeten! sier hun.

Ifølge Janice er det imidlertid langt mer enn plastisk kirurgi som holder henne i form. Tobarnsmoren er også fan av organisk mat, og forteller at hun trener ofte og variert.

- Jeg passer på at jeg trener, og at ingridiensene som går i kroppen min er organiske. Jeg slapper av, mediterer og trener 80 minutter med yoga hver dag. Jeg går også på tur og spiser sunt. Jeg spiser fisk, kylling og kalkun, samt salat, gulrotjuice og tar vitaminer, forteller hun.

Dickinson, som har gjort seg kjent for sin skandaløse og svært utagerende oppførsel, lover også at tv-seerne vil få se en ny side av henne, når hun nå deltar i «Celebrity Rehab».

- Jeg er veldig følsom fordi jeg er i overgangsalderen, og det er et helvete. Jeg tar hormoner og får svetteanfall. Når jeg forlater settet føler jeg meg som noe katta dro inn, sier hun.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Falt for 22 år yngre brannmann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer