- Jeg blir dårlig av det. Det er ille fælt!

«Charter»-Lisbeth lider hver dag på grunn av kjæresten. Flere kjendiser har avlyst Egypt-ferien.

FRYKTER FOR KJÆRESTEN: «Charterfeber»-Lisbeth synes det er grusomt å være så langt borte når kjæresten Ahmed Rizk (27) er i Egypt. Foto: Privat
FRYKTER FOR KJÆRESTEN: «Charterfeber»-Lisbeth synes det er grusomt å være så langt borte når kjæresten Ahmed Rizk (27) er i Egypt. Foto: Privat Vis mer
SEHER.NO: Tusenvis av nordmenn er blitt påvirket av urolighetene i Egypt, og mange har sett seg nødt til å reise hjem fra kaoset i den nord-afrikanske landet, eller avlyse planlagte reiser ned.

Komiker Christine Koht er blant de uheldige som har blitt nødt til å se bort i fra ferietur til strendene i Egypt.

«Vi hadde en fløyelsmyk ferie i Egypt for 3 uker siden. Så jeg bestilte ny ferie MED EN GANG! Men nå er den selvfølgelig kansellert. Jeg tenker kanskje Dubai. Det er 7 timer reise, og orker ikke enda lenger flytur. og vil ha SOL.» skriver Koht på fansiden sin på Facebook.

Får tilbake pengene
Også den tidligere «Ungkaren» Stig Kjos har fått kansellert den planlagte ferieturen til Egypt. Han skulle etter planen reise ned sammen med kjæresten Therese Haugsnes førstkommende tirsdag.

- Vi fikk ikke lov til å dra av UD, så da ble det ikke noe av. Det er heavy det som skjer der nede, men jeg er glad det ikke skjedde da vi var der.  Så lenge vi fikk vite det på forhånd er det greit, og vi får tilbake pengene. Hadde de sagt at det var trygt, hadde vi nok dratt. Men man blir skeptisk når situasjonen er som den er.

Nå reiser de heller på kjærlighetsferie til Asia.

- Nå drar vi heller til Khao Lak i Thailand på mandag, og det blir like bra, sier Kjos til Seher.no.

Innstiller resten av vintersesongen
Søndag gikk norsk UD ut og advarte nordmenn mot å reise til Egypt på grunn av den alvorlige og uoversiktlige situasjonen i landet. UDs offisielle reiseråd for Egypt går ut på alle reiser eller opphold som ikke strengt tatt er nødvendige frarådes.
 
Onsdag ble det også klart at alle de store reiseselskapene som flyr til Egypt, innstiller reisene til dit resten av vintersesongen.

Star Tour setter inn ekstrafly til Tenerife fra Oslo for å kunne tilby alternativ ferie til de som er rammet som følge av situasjonen i pyramidelandet.

- Mange av våre Egypt-kunder som skulle reist på ferie i vinter vil gjerne av gårde, så vi jobber på spreng med å få satt opp flere ekstrafly til andre destinasjoner, sier kommunikasjonsdirektør i Star Tour Lena Petersson til Seher.no.

«Charterfeber»-kjendis Lisbeth Meisler (48) fra Sarpsborg har vært sammen med egypteren Ahmed Rizk (27) i ett og et halvt år, og frykter nå for kjærestens sikkerhet.


- Heldigvis er han sammen med familien i Mansoura, og der er det rolig nå. Men man frykter jo at det skal spre seg. Den tid, den sorg, sier hun til Seher.no.

Usikker framtid
Meisler synes det er vanskelig å ikke være sammen med han i den tøffe tiden.

- Vi har hatt telefonkontakt hver dag, men nå har jeg ikke hørt fra ham siden i går. Det gjør at jeg blir litt urolig. Jeg lider hver eneste dag. Jeg har jo blitt glad i dette landet og har kjæresten min der, og jeg blir dårlig av det. Det er ille fælt.


48-åringen så kjæresten forrige gang i november, og hun har ingen anelse når hun får se han neste gang.

- Det er lenge siden sist. Vi får bare håpe på en ny vår.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ungkaren utsatt for rykteflom