LETER ETTER KJÆRESTE: NRK P3-profilen Line Elsvsåshagen skal lete etter kjæreste på TV.  Foto: Se og Hør, Andreas Fadum
LETER ETTER KJÆRESTE: NRK P3-profilen Line Elsvsåshagen skal lete etter kjæreste på TV. Foto: Se og Hør, Andreas FadumVis mer

- Jeg blir dårlig av å tenke på meg selv naken

NRK-profilen Line Elvsåshagen er forberedt på en tøff kamp med seg selv når hun skal lete etter kjæreste på TV.

SEOGHØR.NO: Line Elvåshagen (26) har tidligere gjort suksess på NRK med programmet «Line jorda rundt», hvor hun reiste til en rekke forskjellige land på minimalt budsjett og bodde hos tilfeldige mennesker.

Nå er hun snart aktuell med programmet «Line dater Norge», hvor hun skal jakte på en kjæreste.

Men i et intervju med VG sier programlederen at det ikke er en enkel oppgave for henne.

- «Ekstremt dårlig» med gutter

Hun hevder nemlig at hun er «ekstremt dårlig» når det kommer til det motsatte kjønn.

– Hvis jeg skal chatte med en gutt, er det bestevennen min, Gisle, som gjør det for meg. De eneste gangene en gutt tar kontakt, er det 50 år gamle bussjåfører!

Hun avslører at hun også er ukomfortabel med tanken på å gå til sengs med noen kun for en natt, slik mange av hennes jevnaldrende gjør.

GODE KOLLEGER:Line Elvsåshagen med P3-kollegene Niklas Baarli og Ronny Brede Aase på «P3 Gull» i 2015. Foto: Aller Media NO
GODE KOLLEGER:Line Elvsåshagen med P3-kollegene Niklas Baarli og Ronny Brede Aase på «P3 Gull» i 2015. Foto: Aller Media NO Vis mer

- Bare tanken på at jeg skal ligge med noen jeg ikke kjenner, setter meg helt ut. Jeg blir dårlig av å tenke på meg selv naken, og orker ikke å se for meg selv i den situasjonen. Det er år siden jeg har ligget med noen. For meg en bare« one night stands» et stort mysterium.

I den nye TV-serien, som har premiere på NRK i oktober, ber Line sine følgere på sosiale medier om hjelp til å finne den rette.

I en reklame for serien, har programlederen laget en parodi på et av årets mest omtalte TV-romanser, forholdet til «William» og «Noora» fra NRK-serien «Skam».

Se parodien her:

Ser etter en snill gutt

I et intervju med Østlands-Posten beskriver Line hva hun ser etter i en kjæreste:

– Det viktigste for meg er at det er en som er skikkelig snill og tålmodig. En som kan overleve med at jeg er sånn jeg er.

Hun legger heller ikke skjul på at hun mener alvor med at hun gjerne vil legge singellivet bak seg.

- Det hadde vært hyggelig å ha noen som er der for meg når jeg kommer hjem fra jobb, noen som spør meg hvordan det går. Det er de nedpå tingene. Noen å spise mat med. Jeg elsker mat, men har ingen å spise den med.

LES OGSÅ: - Jeg hadde en genuin tro på at jeg kunne dø