STOLT AV KJÆRESTEN: Christine Teigen innrømmer at hun ofte angrer på Twitter-meldingene sine, men forloveden John Legend er stolt av henne uansett. Seoghør.no møtte den albumaktuelle musikeren da han besøkte Norge - da uten kjæresten.  Foto: All Over Press
STOLT AV KJÆRESTEN: Christine Teigen innrømmer at hun ofte angrer på Twitter-meldingene sine, men forloveden John Legend er stolt av henne uansett. Seoghør.no møtte den albumaktuelle musikeren da han besøkte Norge - da uten kjæresten. Foto: All Over PressVis mer

– Jeg blir aldri sjokkert over noe Chrissy gjør

John Legend er vant til kjærestens frekke stil.

SEOGHØR.NO: Undertøysmodellen Christine «Chrissy» Teigen (27) skaper jevnlig overskrifter med sine frekke og freidige meldinger i sosiale medier.

Den norskættede modellen har lagt ut nakenbilde av både seg selv og moren sin (!), og nylig havnet hun i Twitter-krig med skandaliserte Amanda Bynes (27).

- Jeg angrer på ting jeg legger ut på Internett hele tiden, har Chrissy innrømmet til Entertainment Wise.


Heldigvis er forloveden John Legend (34) alt annet enn flau over kjærestens direkte stil. Seoghør.no intervjuet soulsangeren da han nylig var på snarbesøk i Norge.

– Jeg blir aldri sjokkert over noe Chrissy gjør, forteller «Ordinary People»-sangeren til Seoghør.no.

Denne uken slipper John Legend sitt fjerde album, «Love In The Future», inspirert av nettopp kjærligheten til Christine. Senere i måneden skal de gifte seg ved italienske Lake Como.

– Da Chrissy først begynte på Twitter var hun usikker på om hun skulle si hva hun egentlig tenkte. Nå er hun ikke redd for å være seg selv lenger. Det synes jeg er bra! Folk elsker å følge henne fordi hun er morsom, smart og direkte, forteller den stolte kjæresten, som gikk ned på kne romjulen 2011.

I dag omtales Teigen som en «Twitter-sensasjon» etter å ha delt over 41 000 meldinger med sine 282 000 følgere. Det er langt fram til kjærestens 4,7 millioner følgere – men han har til gjengjeld kun tweetet knappe 5500 ganger.

Legend, som egentlig heter John Roger Stephens, platedebuterte for snart 10 år siden.

– Norge var det første landet jeg toppet albumlista. Det kommer jeg aldri til å glemme! fastslår han.

Kallenavnet Legend («legende» på norsk) fikk han av en venn han ble kjent med gjennom kompisen Kanye West (36).

- Jeg valgte det som artistnavn og viste det ville legge press på meg, men jeg er ikke redd for press. Hvis jeg hadde vært redd og trodd jeg ville mislykkes, hvorfor ville jeg gjort det i utgangspunktet?

– Jeg har villet bli en stjerne siden jeg var en liten gutt. Jeg klarte det! flirer han.

Legend er hedret med hele ni Grammy-priser, men fortsatt kan han bli «starstruck» av å møte store stjerner.

– Jeg ble «starstruck» da jeg møtte Michael Jackson, Prince, første gang jeg møtte Stevie Wonder, Paul McCartney, Oprah … Jeg blir også «starstruck» når jeg møter nyhetsankere eller politikere jeg ser mye på TV, innrømmer den plateaktuelle hitartisten.

Les stort intervju John Legend i ukens Se og Hør - i salg fra tirsdag!

LES OGSÅ: - Jeg vil føle meg sexy