Eli Kari Gjengedal:

- Jeg blir aldri lei av ham

TV 2-profilen har vært gift med ektemannen i ni år, men de bor fremdeles på hver sin kant av landet.

STORMFORELSKET: Selv etter ni år som gift er TV 2-profilen like forelsket i sin ektemann. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
STORMFORELSKET: Selv etter ni år som gift er TV 2-profilen like forelsket i sin ektemann. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For åtte år siden ble Eli Kari Gjengedal (51) smidd i hymens lenker med sin ektemann Tom Saxegaard (52) i Las Vegas.

I 2014 var de to turtelduene i «Sin City» og giftet seg i et av byens kapeller og det var en strålende fornøyd Gjengedal som kunne bekrefte nyheten overfor Se og Hør:

- Jeg er kjempeforelsket i mannen min og veldig lykkelig gift, så vi får bare håpe at det varer, uttalte hun den gangen.

KJOLEDEBATT: Den svenske værmelderen Madeleine Westin har fått kritikk for kjolene hun stiller opp med når hun melder været på TV 4 i Sverige. Værsjef Eli Kari Gjengedal er klar i sin tale om hva hun synes om nabolandet vårt. Vis mer

Like lykkelige

Og ekteskapet har vart - da Se og Hør traff værmelderen i forbindelse med TV2 sitt 30-årsjubileum kunne hun røpe at hun fremdeles er like forelsket.

Til tross for lang tid sammen og et lykkelig ekteskap, har paret likevel valgt i bo hver for seg.

- Vi har særbo. Så jeg har huset mitt og så har han huset sitt i Drammen, forklarer Gjengedal.

ROMANTIKKEN BLOMSTRER: Selv om de begge har alvorlige lidelser, har ikke det satt en stopper for kjærligheten. Nå vil paret gifte seg. Video: Svend Aage Madsen Klipp: Jakob Geir Grimsmo Vis mer

Til vanlig bor TV-profilen i Bergen, men hun kan avsløre at hun sitrer av glede når hun skal besøke ektemannen i elvebyen.

- Det er helt fantastisk, fordi når vi er sammen så er vi så sammen. Vi koser oss, og jeg blir aldri lei av ham, sier hun og fortsetter:

- Du aner ikke hvor mange ganger jeg har sittet på toget mellom Gardermoen og Drammen sentrum og ristet av spenning fordi jeg skal møte mannen min.

«LOVE IRL»: Blant de håpefulle deltakerne som skal finne kjærlighet på norske TV-skjermer denne høsten, finner vi Stinius Maurstad, sønnen til den kjente skuespilleren Mari Maurstad. Video: Rød Løper Vis mer

Vil ikke selge

Til tross for at Gjengedal gleder seg så mye hver gang hun skal treffe ektemannen, er det lite som tyder på at paret skal flytte sammen med det første.

- Skal dere bo fra hverandre resten av livet?

- I begynnelsen sa jeg at når gutten min (sønnen, journ.anm.) flytter hjemmefra og klarer seg selv så kommer jeg til Drammen. Men vet du hva, det er ikke sikkert, sier værmelderen.

Hun røper at hun ikke er interessert i å kvitte seg med huset sitt.

- Jeg skal ikke selge huset mitt på Nordnes. Jeg kommer til å måtte ha det som feriested.

RYKTER: Vi møtte Birk Ruud på NorwayCup sin verdikamp, og tok en prat om kjærligheten, sommeren og Ingrid Alexandra-ryktene. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

På spørsmål om Saxegaard kunne tenke seg å flytte til Bergen svarer hun lattermildt:

- Han er jo veldig glad i Bergen, men som østlendinger flest er han kjempeværsyk!

LES OGSÅ: - Jeg tenkte: «Å faen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer