- Jeg blir aldri lei av dette!

Det gikk svært heftig for seg da radiokjendis Geir Schau skulle være kartleser i rally i Monaco. Se video!

Publisert

SEOGHØR.NO: Geir Schau (55) er kjent fra både radio og TV, men mange kjenner også til hans store interesse for bil og motor.

Nylig fikk «Morgenklubben»-profilen seg en skikkelig drømmedag i Formel 1-mekkaet Monaco, da det ble arrangert rally-testløp i fyrstedømmet.

Schau hadde fått æren av å være kartleser for den unge rallyføreren Hayden Paddon (28) fra New Zealand, som skulle teste ut Hyundais nye rallybil i20 WRC.

De to freste gjennom Monacos gater i det heftige kjøretøyet, før Paddon viste frem kunstene sine med piruetter og sladding på bane.

- Å, herregud! Jeg får aldri nok av dette! utbryter Geir Schau begeistret mens han klamrer seg godt fast i rallybilens veltebur.

I videoen øverst i saken kan du få med deg hele det fartsfylte eventyret til Geir Schau i Monaco!

BILELSKER: Radio- og TV-profil Geir Schau er begeistret for biler og motorsport. Her poserer han med en rød Mercedes foran barndomshjemmet sitt på Manglerud i Oslo. Foto: NTB Scanpix
BILELSKER: Radio- og TV-profil Geir Schau er begeistret for biler og motorsport. Her poserer han med en rød Mercedes foran barndomshjemmet sitt på Manglerud i Oslo. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fra bil til skirenn

Selv om radioprofilen altså har en stor forkjærlighet for fremkomstmidler med fire hjul, vet han også å ta beina fatt.

Tidligere har han deltatt i det tøffe skirennet Marcialonga i Nord-Italia, omlag 50 mil fra Monaco. Det var på vei til dette skirennet at komiker Espen Eckbo (42) brakk ryggen i en dramatisk bilulykke i slutten av januar.

I 2014 gjennomførte Geir Schau det drøye 70 kilometer lange skirennet, og gikk ned 15 kilo på ni uker.

- Nå har jeg klart å holde vekten de siste månedene, og det har jo vært litt av utfordringen. Jeg trener fortsatt, og holder meg sprek, sa Geir Schau til Se og Hør våren 2014.

VAR MED: I slutten av januar 2014 stod Geir Schau på startstreken i skirennet Marcialonga i Nord-Italia (bildet). Programlederen brukte rennet for å gå ned i vekt og komme i bedre form.  Foto: Ap
VAR MED: I slutten av januar 2014 stod Geir Schau på startstreken i skirennet Marcialonga i Nord-Italia (bildet). Programlederen brukte rennet for å gå ned i vekt og komme i bedre form. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: - Kylie Minogue har forlovet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer