ONE TWO THREE: Britney overrasket alle med den topptrente kroppen i videoen til superhiten 3 i høst. Foto: Stella Pictures
ONE TWO THREE: Britney overrasket alle med den topptrente kroppen i videoen til superhiten 3 i høst. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg blir aldri fornøyd

Og superstjernen ser ikke på seg selv som et sexsymbol.

SEHER.NO: Britney Spears har det siste året virkelig kommet tilbake i toppform. Men nå innrømmer stjernen at hun aldri kommer til å bli fornøyd.

Til Look magazine forteller hun at hun er en ordentlig perfeksjonist.

- Jeg kommer aldri til å bli fornøyd med kroppen min fordi jeg er en for stor perfeksjonist. Jeg vil alltid prøve å bli bedre. Jeg tror at man kan bli fornøyd med den man er innvendig, men utvendig kommer man alltid til å streve etter noe bedre, sier hun.

28-åringen troner regelmessig i de øvre sjikt av "Mest Sexy"-topplistene verden over, men det har ingen innvirkning på artisten.

- Jeg ser ikke på meg selv som et sexsymbol. Jeg vet ikke hvorfor. Men for meg så er en som er sexy, en med selvtillit, som bærer seg selv ordentlig og som er komfortabel i egen kropp. Det er veldig flatterende, men samtidig synes jeg det er mer sexy når man ikke prøver, og bare er seg selv. Vi vil alle være sexy, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES MER: Han spurte om godkjennelse