Chris Brown:

- Jeg ble voldtatt på sexfest hos Chris Brown

En kvinne saksøker nå artisten, som mener han ikke har skyld i hendelsen.

- VILL FEST: En kvinne hevder hun havnet på en sexfest hos Chris Brown, og går nå til sak på bakgrunn av en voldtekt som skal ha funnet sted der. Foto: NTB scanpix
- VILL FEST: En kvinne hevder hun havnet på en sexfest hos Chris Brown, og går nå til sak på bakgrunn av en voldtekt som skal ha funnet sted der. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den amerikanske rapperen Chris Brown (29) er nok en gang i hardt vær. Han er tidligere beskyldt for vold mot kvinner, og nå er det dukket opp nok et søksmål som maler et bilde av en helt annen mann enn den han blir fremstilt som i intervjuer og musikkvideoer.

En ikke navngitt kvinne har nå gått til sak, på grunnlag av noe hun hevder fant sted i Chris Browns villa i Los Angeles.

Kvinnen hevder hun var på en sexfest hos rapperen, der det skal ha vært store mengder narkotika og pågående gruppesex.

ARRESTERT: Etter at en kvinne ringte politiet i Los Angeles, ble Chris Brown arrestert utenfor hjemmet sitt, mistenkt for overfall med et dødelig våpen. Han svarte så på anklagene i sosiale medier. Video: CNN Vis mer

Saksøkt

Det skriver New York Daily News. Søksmålet ble levert i retten på onsdag, og der hevdes det at Brown selv var med på å orkestrere det hun omtaler som en voldtekt.

Etter en konsert på trend-utestedet One Oak i februar i fjor, ble hun invitert på nachspiel hos Brown, og hun ble med ham hjem. Telefonen hennes ble tatt fra henne ved inngangen, noe Brown er kjent for å gjøre.

Hun hevder at Brown ba en person dytte en sofa foran døren i rommet hun befant seg i, slik at hun ikke kom seg ut. Deretter skal det ha blitt spilt musikk og vist pornografi.

SAKSØKT: En kvinne har gått til sak mot Chris Brown, etter at hun angivelig ble voldtatt på hans eiendom under en sexfest. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
SAKSØKT: En kvinne har gått til sak mot Chris Brown, etter at hun angivelig ble voldtatt på hans eiendom under en sexfest. Foto: Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

Kvinnen hevder hun uttrykte tydelig at hun ikke ville ha sex, men det skal ikke de andre gruppesexdeltakerne ha brydd seg om. En kvinne skal ha tatt henne om halsen, og tvunget henne til å utføre handlinger på en annen mann som i søksmålet omtales som «Young Lo».

Søksmålet er detaljert, og det blir påstått at flere andre uønskede seksuelle handlinger fant sted hos rapperen. Hun skal blant annet ha blitt voldtatt to ganger.

- Dette er veldig alvorlige handlinger. Det var et mareritt, sier den fornærmede kvinnens advokat, Gloria Allerd, til NY Daily News.

Overfor TMZ forteller Browns advokat, Mark Geragos, at den fornærmede kvinnen først hadde spurt om å få 17 millioner dollar før hun gikk til sak. I norske kroner tilsvarer det svimlende 139 millioner.

Advokaten tror ikke dette søksmålet vil bli problematisk for rapperen.

- Chris gjorde ingen ting. For en tid siden ville vi kanskje kalt dette en «shakedown».

Artisten har selv ikke kommentert anklagene.

Slo til kjæresten

Dette er ikke første gang artisten havner i trøbbel i vår. Brown ble nylig avbildet på ferie i Miami der det ser ut til at han tar kvelertak på en ukjent kvinne. En annen ser ut til å prøve å rive de to fra hverandre før ting går over styr.

Bildet har ikke gått ubemerket hen, spesielt med tanke på at musikeren har en historie med voldelig oppførsel. I 2009 ble han dømt for å ha overfalt sin daværende kjæreste, sangeren Rihanna (30).

KVELERTAK: Chris Brown ble fotografert på ferie i Miami med hendene godt plantet rundt halsen på en ukjent kvinne. Selv hevder han at det hele er uskyldig moro. Foto: NTB Scanpix
KVELERTAK: Chris Brown ble fotografert på ferie i Miami med hendene godt plantet rundt halsen på en ukjent kvinne. Selv hevder han at det hele er uskyldig moro. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han havnet også i et basketak med musikerkollega Drake (31) på en nattklubb i New York i 2012. Krangelen handlet angivelig om Rihanna.

Også i 2013 skal han ha havnet i en krangel, da med sangeren Frank Ocean (30). Der skal han ha slått 30-åringen.

FORKLARING: Dette er bildet sangeren senere slettet fra sin Instagram-konto. Foto: Skjermdump
FORKLARING: Dette er bildet sangeren senere slettet fra sin Instagram-konto. Foto: Skjermdump Vis mer

Med tanke på «With You»-sangerens bakgrunnshistorie med vold, er det derfor kanskje ikke så rart at det nye bildet vekket såpass mye oppsikt.

I et Instagram-innlegg som i senere tid har blitt slettet, valgte sangeren derimot å forsvare seg, og sa at det hele var uskyldig moro

«Jeg trenger ikke forsvare meg selv i denne saken», skrev han.

28-åringens advokat sa følgende om bildet som gikk verden rundt:

- Hun er en venn. Det er helt tydelig lekent, og hun var med på det.

- Alt skjedde for en grunn

I 2014 snakket Chris Brown om voldsepisoden mot Rihanna for første gang. Det gjorde han i et intervju med Billboard.

Det tok fem år før sangeren snakket om hendelsen, og han fortalte at han håpet at han en gang i løpet av tiden ville slippe å bli assosiert med det brutale overgrepet.

- Nårr vi ikke er relevante personer lenger, så kan det jo hende. Men så lenge man gjør noe bra, kommer folk alltid til å ta opp noe gammelt, eller noe negativt, fordi de ikke ønsker at man skal komme til et visst nivå. Men så lenge jeg er klar i hodet, så har det ingenting å si hva folk mener.

Han snakket også ut om sine 109 dager bak murene, som han måtte gjennom etter å ha brutt vilkårene under en prøveløslatelse.

- Det kan hende jeg var ute av kontroll. Eller at jeg trengte noe som kunne roe meg ned til det stadiet der jeg virkelig forsto. På det stadiet prøvde jeg ikke å komme meg ut av situasjonen, men å lære av den. Jeg er mye mer moden nå, når det kommer til å forstå ting som er viktig. Jeg forstår at jeg er menneskelig som alle andre, fortalte han den gangen.

LES OGSÅ: - Brudd for Ariana Grande

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer