UVENNER: Tom DeLonge (t.v.) har ikke hatt kontakt med Mark Hoppus og Travis Barker (t.h.) på mange år. Nå uttaler han seg i flystyrt-saken. Foto: AP
UVENNER: Tom DeLonge (t.v.) har ikke hatt kontakt med Mark Hoppus og Travis Barker (t.h.) på mange år. Nå uttaler han seg i flystyrt-saken. Foto: APVis mer

- Jeg ble vettskremt

Blink-182s Tom DeLonge snakker om Travis for første gang på fem år.

SEHER.NO: Eks-gitarist og vokalist i poppunk-bandet Blink-182 Tom DeLonge har lenge vært på kant med de andre gutta som var med i bandet.

I anledning Travis Barkers flystyrt, åpner han nå munnen for første gang på flere år.

- Jeg ble vettskremt da jeg hørte om det som skjedde, sa han i et MTV-intervju.

- Alle våre uenigheter i fortiden har ingenting å si når det kommer til at noen blir skadet. Dette handler ikke om meg eller Blink-182. Dette handler om Travis og hans familie, sier DeLonge.

Bandet gjorde det slutt i 2005, men hadde da vært inaktive i to år. Det var uenigheter innad som startet feiden, og bassist Mark Hoppus startet bandet +44 med Travis. Tom startet sitt eget band, Angels and Airwaves.

I et intervju Travis gjorde i sommer før flystyrten, innrømmet trommeslageren at han ikke hadde snakket med Tom på mange år.

- For å være ærlig, har jeg ikke snakket med Tom på fem år. Jeg snakker med Mark hver dag, og han er en av mine beste venner. Hvis det noen gang skal bli et Blink-182-comeback, så er alle nødt til å være venner, og sånn er det ikke, sa Travis til Metromix Los Angeles.

Travis er nå tilbake i Los Angeles, etter å ha tatt den lange turen fra Augusta med buss.

- Tro meg, Travis vil aldri fly igjen, har en venn av musikeren uttalt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Overlevde flystyrt - tok bussen hjem

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.