- Jeg ble velsignet med en datter i helgen

«Dawson`s Creek»-stjernen fikk en datter i helgen...

STOLT: James Van Der Beek ble far for første gang i helgen til lille Olivia, som ble født på lørdag. Foto: All Over Press
STOLT: James Van Der Beek ble far for første gang i helgen til lille Olivia, som ble født på lørdag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det var et svært stolt øyeblikk for den tidligere «Dawson`s Creek»-stjernen James Van Der Beek (33) da han ble far for første gang i helgen. Og han kunne ikke vente med å fortelle verden akkurat hvor stolt han er.

I går tok nygifte Van Der Beek til sin Twitter-konto for å annonsere at hans datter, Olivia, var kommet til verden. Olivia Van Der Beek ble født på lørdag, 25. september.


- Jeg ble velsignet med en datter i helgen. Jeg klarer ikke å beskrive hvor glad jeg er, selv om jeg hadde hatt 140 forskjellige bokstaver å beskrive det med. Olivia Van der Beek, født 25/9. Jeg beklager på forhånd for alle de ekstremt nusselige pappa-meldinger jeg kommer til å publisere, men hun har fortryllet meg, skriver skuespilleren til sine rundt 40.000 tilhengere på Twitter.

Åpenbart komfortabel i sin nye rolle som far, skrev stjernen så om sin plan for å forsikre seg om at Olivia blir en pappajente.

- Jeg ser fotball med datteren min nå. Hun vil lære seg å like lydene av fotballkamper, og kommer derfor til å ville se på det når hun blir eldre. Mor tror ikke det kommer til å skje, skriver han.

Moren til Olivia er James kone foretningskvinnen Kimberly Brook, som han giftet seg med for to måneder siden.

Paret møttes gjennom felles venner, og de giftet seg 1. august, under en privat jødisk seremoni på et Kabbalah-senter i Tel Aviv, Israel.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: «Dawson's Creek»-stjerne giftet seg