<strong>BLE PREGET:</strong> Til Mann forteller Victoria Winge at hun en gang var vitne til at en ung gutt hoppet fra Nesoddbåten midt på vinteren. Foto: SCANPIX
BLE PREGET: Til Mann forteller Victoria Winge at hun en gang var vitne til at en ung gutt hoppet fra Nesoddbåten midt på vinteren. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg ble veldig trist

Viktoria Winge ble vitne til at en ung gutt begikk selvmord fra Nesoddbåten.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske skuepilleren og tidligere modellen Viktoria Winge (31) er snart aktuell i hovedrollen i den norske filmen «Bambieffekten», og nylig vant NRK-serien «Koselig med peis» Gullruten for beste TV-drama.   

I tillegg er 31-åringen sammen med Julia Schacht (28) blitt kåret til Norges mest sexy av magasinet Manns lesere.

I «Bambieffekten» spiller skuespillerinnene to jenter som inngår en selvmordspakt, og i et intervju med Mann forteller Winge at hun også har opplevd selvmord på nært hold selv.

- Ja, en gang på Nesoddbåten så jeg at det sto en gutt der med sekk på seg. Jeg tenkte ikke noe særlig over det da jeg så ham, men han hoppet ut i vannet midt på vinteren, forteller hun til magasinet.


31-åringen innrømmer at det hun ble vitne til gjorde henne veldig trist.

- Det preget meg litt da. Jeg ble veldig trist. Han var kanskje 23 år, og jeg tenker jo at livet som regel svinger litt opp og ned, og at hvis han bare hadde holdt ut litt til, ville ting kanskje forandret seg.

«Bambieffekten» har norsk kinopremiere den 29. juli.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Giftet seg etter fire måndeder  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer