- Jeg ble veldig sliten av å reise

Katrine Moholt er ikke vemodig etter «Jakten på kjærligheten»-exiten.

BLE SLITEN: Kombinasjonen Allsang På Grensen og Jakten På Kjærligheten gjorde at Katrine Moholt ble veldig sliten. I sommer fokuserer hun kun på Allsangen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BLE SLITEN: Kombinasjonen Allsang På Grensen og Jakten På Kjærligheten gjorde at Katrine Moholt ble veldig sliten. I sommer fokuserer hun kun på Allsangen. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Katrine Moholt nederst i saken!

SEHER.NO: Etter flere år som programleder for «Jakten på kjærligheten», fokuserer Katrine Moholt nå utelukkende på «Allsang på grensen». Hun er ikke vemodig over å være ferdig som «Jakten»-programleder.

- Alt til sin tid. Nå har jeg gjort dette i syv år, og jeg ble veldig sliten av å reise. Å ha en høst hjemme blir veldig deilig. Bøndene er nok i de beste hender hos Marthe (Sveberg Bjørstad, red. anm.), sier hun til Seher.no.

Men til tross for at hun nå har mindre å gjøre enn tidligere somre, blir det ikke tid til noen ordentlig ferie.

- Det blir ikke tid til noen sommerferie. Jeg jobber hver eneste dag med Allsang På Grensen. Vi lager jo en Gullruten-, en Melodi Grand Prix- eller en Spellemann-sending hver uke hele sommeren, sier den blide programlederen.

Moholt skal til høsten lede det populære programmet «Skal Vi Danse». Men hvem som blir Moholts makker, ønsker hun ikke å gå ut med.

- Det gjenstår ennå å se, sier hun med et smil.

Alexander Rybak, som ledet ett «Allsang På Grensen»-show med Moholt, vil være en ypperlig kandidat til jobben.

- Selvfølgelig. I tillegg er han kjempeflink til å danse, sier Moholt til Seher.no.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det er et tilbakelagt kapittel[obj:media:9818]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer